Facebook Pixel Κιλιάν Μπαπέ: Έτοιμος να σπάσει φοβερό ρεκόρ ο Μπαπέ - Μπορεί να ξεπεράσει Νεϊμάρ, Μέσι και Κριστιάνο
| 2021-05-10 23:55:00

Έτοιμος να σπάσει φοβερό ρεκόρ ο Μπαπέ - Μπορεί να ξεπεράσει Νεϊμάρ, Μέσι και Κριστιάνο

Sportdog Team
Έτοιμος να σπάσει φοβερό ρεκόρ ο Μπαπέ - Μπορεί να ξεπεράσει Νεϊμάρ, Μέσι και Κριστιάνο

Σίγουρα ο Γάλλος παίκτης της Παρί είναι από τους κορυφαίους του πλανήτη αυτή τη στιγμή, αλλά είναι κοντά στο να μπορέσει να καταρρίψει ένα φοβερό ρεκόρ που δεν έχουν καταφέρει οι υπόλοιποι που τον βάλουν σε μια... ιδιαίτερη λίστα

Κιλιάν Μπαπέ: Στην λίστα με την προεπιλογή της Γαλλίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το καλοκαίρι βρίσκεται ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι αγώνες της Ιαπωνίας είναι προγραμματισμένοι να γίνουν από τις 22 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου και παρά το γεγονός ο 22χρονος είναι δύσκολο να βρεθεί εκεί, μιας και η ομάδα του έχει εκφράσει τη θέση της πως δεν θα του δώσει άδεια, θα μπορούσε να γράψει... ιστορία.

Αν ο ίδιος αλλά και η Παρί αποφασίσει να τον αφήσει βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Γαλλία κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο θα γίνει ο νεότερος ανάμεσα σε Νεϊμάρ, Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο που καταφέρνει κάτι τέτοιο, μιας και θα είναι 22 ετών, ενώ ο Βραζιλιάνος έκανε το ίδιο το 2016 όντας 26. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας πάντως πιστεύουν ότι ο Κιλιάν Μπαπέ θα πειστέι και θα είναι στο Τόκιο για να γίνει... χρυσός αλλάζοντας άποψη στην θέση που έχουν οι Παριζιάνοι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags