Facebook Pixel ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Αποκάλυψη-βόμβα: Στην Αθήνα η UEFA - Θετικός για παραίτηση ο Ζαγοράκης - Ποιος αναλαμβάνει!
| 2021-05-12 18:05:00

Αποκάλυψη-βόμβα: Στην Αθήνα η UEFA - Θετικός για παραίτηση ο Ζαγοράκης - Ποιος αναλαμβάνει!

Αποκάλυψη-βόμβα: Στην Αθήνα η UEFA - Θετικός για παραίτηση ο Ζαγοράκης - Ποιος αναλαμβάνει!

Τρομερές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες ώρες. Οι σκέψεις του προέδρου της ΕΠΟ, τα δύο σενάρια για την επόμενη ημέρα και η παρέμβαση που θα τα αλλάξει όλα.

ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Σκάει βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Η UEFA στέλνει στην Αθήνα και τον αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα της Κέβιν Λαμούρ (σήμερα το απόγευμα αναμένεται η άφιξη του) και σύμφωνα με πληροφορίες θα δρομολογηθούν εξελίξεις σε ότι αφορά στη διοίκηση της ΕΠΟ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης υποστηρίζει πως δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από την προεδρική καρέκλα από την στιγμή που δεν μπορεί να ασκήσει διοίκηση. Είναι εγκλωβισμένος, κάτι βέβαια που γνώριζε πριν υποβάλει την υποψηφιότητα του για την προεδρία.



Ποια είναι η ουσία τώρα; Η ΕΠΟ δεν διοικείται, αφού ο Ζαγοράκης πηγαίνει στα γραφεία κάθε 10-15 ημέρες. Στην περίπτωση που παρατηθεί δύο είναι τα σενάρια: α) Θα διοριστεί Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή με πρόσωπα που θα υποδείξει η κυβέρνηση και β) Θα διενεργηθούν εκλογές μόνο για τον πρόεδρο.  

Ενδέχεται βέβαια με τη μεσολάβηση της κυβέρνησης να παραμείνει στη θέση του ο Ζαγοράκης. Σε αυτήν την περίπτωση θα ασκεί κανονικά τα καθήκοντα του…

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γκελ" Μπαράλες σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Καραμπόλα Γιαννίκη-Αναστασίου - Ανατροπή με Λυκογιάννη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags