Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Ατάκες "φωτιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Και άργησε ο Γκαρσία να βάλει τον Τζόλη στον πάγκο"
| 2021-05-13 00:40:00

Ατάκες "φωτιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Και άργησε ο Γκαρσία να βάλει τον Τζόλη στον πάγκο"

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από παλαίμαχο του ΠΑΟΚ - "Και άργησε ο Γκαρσία να βάλει τον Τζόλη στον πάγκο"

Σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του "δικεφάλου του Βορρά" Παναγιώτης Κερμανίδης όπου αναφέρθηκε στην διαχείριση που έγινε στο νεαρό άσο της ομάδας, όσο και για τον αγώνα της Τετάρτης (12/5) με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΠΑΟΚ - Χρήστος Τζόλης: Συνέντευξη στο σταθμό Metropolis 95.5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" έδωσε ο πρώην παίκτης του "δικεφάλου του Βορρά", Παναγιώτης Κερμανίδης. Ο παλαίμαχος άσος αναφέρθηκε στην διαχείριση του Έλληνα νεαρού άσου της ομάδας, όσο και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που θα γίνει την Τετάρτη (12/5).

"Μου θυμίζει κάτι το σημερινό παιχνίδι, το 1976 όταν κάναμε φιέστα εμείς και είχαμε αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι το σημερινό γιατί πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη διαχείριση, είναι ματς γοήτρου. Και οι δύο ομάδες θα προσέξουν να μην χάσουν ενόψει τελικού ούτε και οι δύο προπονητές θα ανοίξουν τα χαρτιά τους, είτε να παίξουν με φανατισμό και πάθος γιατί θα είναι μεγάλο λάθος".

Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: "Είναι σημαντικά προβλήματα για την ομάδα σε ένα τέτοιο αγώνα, είναι ευκαιρία για αυτούς που θα παίξουν να αποδείξουν στον Γκαρσία τι αξίζουν και να τους υπολογίζει και στον τελικό. O ΠΑΟΚ έχει καλό πάγκο και έχει παίκτες που του δίνουν λύσεις. Ο Αρης για παράδειγμα είναι κουρασμένος και δεν είχε πάγκο. Είναι επιτυχία του Γκαρσία να έχει μια ομάδα έτοιμη και σε καλό αγωνιστικό επίπεδο, στο καλύτερο από όλες τις ομάδες στα πλέι οφ. Ολη η Θεσσαλονίκη ονειρεύεται τον τελικό αλλά και το σημερινό παιχνίδι πιστεύω πως δεν θα το χάσει ο ΠΑΟΚ".

Για την επανέναρξη των ακαδημιών: "Δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά, απλά να τα πούμε με τα παιδιά που έχουμε να τους δούμε καιρό και θα κοιτάξουμε να προετοιμάσουμε την επόμενη σεζόν. Η χρονιά έχει χαθεί για τις ακαδημίες και εμείς θα κάνουμε ενάμιση μήνα προπονήσεις".

Για τον Τζόλη που δεν παίζει τελευταία: "Αυτό που έκανε τώρα ο Γκαρσία με τον Τζόλη έπρεπε να το κάνει στην αρχή. Έπρεπε να παίζει σταδιακά και να ξεκινάει στην αρχή από τον πάγκο. Έκανε αρκετές καλές εμφανίσεις όμως οι ευθύνες που έπεσαν πάνω του του γύρισαν μπούμερανγκ. Τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό και η μεταγραφολογία, αφού κάθε μέρα τον ήθελε άλλη ομάδα. Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι ευκαιρία να πάρει τα πάνω του ο Χρήστος Τζόλης", είπε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags