Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πάρτι... τίτλου με καλεσμένο τον ΠΑΟΚ - Επίδειξη ανωτερότητας ενόψει κυπέλλου από Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-12 21:24:00

Πάρτι... τίτλου με καλεσμένο τον ΠΑΟΚ - Επίδειξη ανωτερότητας ενόψει κυπέλλου από Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι... τίτλου με καλεσμένο τον ΠΑΟΚ - Επίδειξη ανωτερότητας ενόψει κυπέλλου από Ολυμπιακό (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Πειραιώτες χωρίς να χρειαστεί να παίξουν στα... κόκκινα κέρδισαν με 1-0 τον ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι είχαν το μυαλό τους στην... φιέστα που ακολουθεί, ενώ είχαν τις ευκαιρίες να φτάσουν και σε μεγαλύτερο σκορ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τον καλύτερο τρόπο "έκλεισαν" την χρονιά οι "ερυθρόλευκοι" καθώς κατάφεραν κέρδισαν με 1-0 τον "δικέφαλο του Βορρά" με γκολ του Μασούρα στο 32', παίρνοντας ταυτόχρονα και ψυχολογικό αβαντάζ για τον επερχόμενο τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του να πιστέψουν ότι θα του χάλαγαν την… φιέστα τίτλου.

Το ματς:

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά είχαν την πρώτη ευκαιρία στον αγώνα. Μόλις στο 4' ο "δικέφαλος του Βορρά" θα βγει στην κόντρα με τον Τζόλη να δίνει την πάσα στον Κρμέντσικ που βγήκε απέναντι από τον Σα, με τον Πορτογάλο όμως να πέφτει στα πόδια του Τσέχου και να τον κερδίζει. Στην ίδια φάση ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματιστεί και στη θέση του θα περάσει ο Καμαρά, βάζοντας… πονοκέφαλο στον Μαρτίνς ενόψει τελικού κυπέλλου που ακολουθεί. Οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν την πρώτη καλή στιγμή στο 11', όταν μετά από γύρισμα του Ρέαμπτσιουκ ο Ελ Αραμπί θα σουτάρει με την μια, όμως η μπάλα θα φύγει αρκετά άουτ.

Στο 19' και πάλι ο ΠΑΟΚ θα φτάσει μια… ανάσα από το γκολ. Ο Μπάμπα έκανε την σέντρα με τον Τζόλη να κάνει την προβολή πριν βγει ο Σα, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 22' ο Καμαρά θα κάνει ένα πολύ ωραίο σουτ, όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Έξι λεπτά μετά ο Ανδρόυτσος σέντραρε από τα δεξιά όμως ο Ελ Αραμπί δεν πρόλαβε για λίγο την μπάλα με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει. Στο 32' όμως οι γηπεδούχοι κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ. Ο Μαροκινός ήταν ο δημιουργός και με μια πάσα από το κέντρο βρήκε τον Μασούρα που με σουτ νίκησε τον Πασχαλάκη, που βρήκε λίγο την μπάλα, και έκανε το 1-0. Από εκείνο το σημείο και για οχτώ λεπτά ο Ολυμπιακός θα βρεθεί… αγκαλιά με το 2-0, τρεις φορές. Αρχικά ο Μαροκινός θα σουτάρει στο 33', με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να αποκρούει με γροθιές, ενώ στο 39' ο Ανδρούτσος θα σουτάρει με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι, ενώ στο ίδιο λεπτό ένα καλό σουτ του Μπρούμα θα φύγει άουτ.

Ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που… χτύπησε ξανά με την έναρξη του δευτέρου μέρους χάνοντας τεράστια ευκαιρία για το 2-0. Στο 59'οι "ερυθρόλευκοι" από λάθος του Μιχάι έκλεψαν την μπάλα και βγήκαν στην κόντρα, η μπάλα έφτασε στον Μπρουμά που ντρίπλαρε και σούταρε από καλό σημείο όμως αστόχησε. Οι φιλοξενούμενοι άρχισαν και έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πιέσει την άμυνα των Πειραιωτών όσο πέρναγε η ώρα, όμως δεν μπορούσαν να βρουν την τελική προσπάθεια που θα τους έκανε να ισοφαρίσουν την αναμέτρηση. Στο 71' και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απείλησαν την εστία του Πασχαλάκη. Ο Ελ Αραμπί έφυγε από τα αριστερά και έκανε το γύρισμα με τον Φορτούνη να πιάνει το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στα σώματα των παικτών του ΠΑΟΚ και πέρασε κόρνερ.

Οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να ισορροπήσουν την αναμέτρηση και να είναι αυτοί που μετά το 75' να ζητάνε ένα δεύτερο γκολ για να... καθαρίσουν τον αγώνα. Στο 84' και πάλι ο Φορτούνης μπήκε στην μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ από το πλάι, όμως το σουτ που έκανε ήταν αδύναμο και δεν απείλησε. Στο 90+1' ο Μπουχαλάκης σούταρε από πολύ μακριά, όμως λίγο έλλειψε να κάνει το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα με το τελευταίο σφύριγμα να βρίσκει τους "ερυθρόλευκους" να ετοιμάζονται για την φιέστα τίτλου που ακολουθεί.

Σκόρερ: 32' Μασούρας

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος (8' Καμαρά), Χολέμπας, Ανδρούτσος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μασούρας (66' Βαλμπουενά), Ελ  Αραμπί (77' Χασάν), Μπρούμα (66' Φορτούνης)

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Μιχαϊηλίδης (76' Κρέσπο), Λύρατζης (46' Μιχάι), Αουγκούστο, Τσιγγάρας, Μπάμπα, Τζόλης (76' Κωσταντέλιας), Ουάρντα (60' Ζίβκοβιτς), Κρμέντσικ (60' Σφιντέρσκι)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags