Facebook Pixel Άρης - Παναθηναϊκός: Κυρίαρχος, αλλά άστοχος ο Άρης - Έκανε ό,τι ήθελε με Παναθηναϊκό ο Σάσα - "Κόλλησαν" στο μηδέν (Vid)
| 2021-05-12 21:26:00

Κυρίαρχος, αλλά άστοχος ο Άρης - Έκανε ό,τι ήθελε με Παναθηναϊκό ο Σάσα - "Κόλλησαν" στο μηδέν (Vid)

Κυρίαρχος, αλλά άστοχος ο Άρης - Έκανε ό,τι ήθελε με Παναθηναϊκό ο Σάσα - "Κόλλησαν" στο μηδέν (Vid)

Οι Θεσσαλονικείς ήταν ανώτεροι, έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να βρουν έστω ένα γκολ, όμως το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος και τους άφησε μία… πίκρα. Μετριότατοι οι Πράσινοι στο πρώτο παιχνίδι μετά την απόλυση του Λάζλο Μπόλονι.

Άρης - Παναθηναϊκός: Σε ένα σχετικά κακό παιχνίδι Άρης και Παναθηναϊκός μοιράστηκαν από έναν βαθμό στο Κλεάνθης Βικελίδης, χωρίς να υπάρξουν τέρματα. Κορυφαίος παίκτης του γηπέδου ήταν ο Σάσα, ο οποίος έκανε πραγματικά ότι ήθελε στο κέντρο του Άρη, ενώ ήταν αρκετά απειλητικός και στο επιθετικό κομμάτι. Μοιραίος για τους γηπεδούχους ο Μαντσίνι, ο οποίος έχασε δύο κρίσιμες ευκαιρίες, ενώ σε αρκετά καλό βράδυ βρέθηκε ο Διούδης για τους φιλοξενούμενους.

Σημείο κλειδί η αποβολή του Πούγγουρα στο 72΄, μια αποβολή ωστόσο που δεν άλλαξε και πολλά, μιας και ο Συλαϊδόπουλος αντέδρασε άμεσα και με τις αλλαγές του έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να μη δεχθεί γκολ, ενώ ήταν και πιο απειλητική προς τη λήξη του αγώνα. 

Με αυτό το αποτέλεσμα ο Άρης πάει στους 60 και ο Παναθηναϊκός μένει στους 53 και στην περίπτωση που οι δύο ομάδες φέρουν το ίδιο αποτέλεσμα την τελευταία αγωνιστική η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα βγει στην Ευρώπη χωρίς καν να χρειαστεί να τελεσιδικήσει η εισήγηση για το -6.

Το ματς

Οι δύο ομάδες στο πρώτο δεκάλεπτο προσπαθούσαν να βρουν τα πατήματα τους και ενδεικτικό των νεύρων που υπήρχαν μέχρι εκείνο το σημείο ήταν το γεγονός ότι είδαμε δύο κίτρινες, μια για κάθε ομάδα. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε στο 12΄, όπου το φαλτσαριστό σουτ του Σάσα εκτός περιοχής πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Διούδη. Ο Άρης προσπάθησε να γίνει εκ νέου απειλητικός στο 16΄, όταν ο Μάνος βγήκε με προϋποθέσεις στην κόντρα, εισέβαλε στην αντίπαλη περιοχή, ωστόσο καθυστέρησε να εκτελέσει. 

Η πρώτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό ήρθε στο 19΄ με τον Καρλίτος να βλέπει τον Κουέστα να μπλοκάρει σταθερά το σουτ του. Η μεγαλύτερη ευκαιρία των πράσινων ήρθε στο 25΄, όταν ο Χατζηγιοβάνης εκτέλεσε σε δεύτερο χρόνο, με τον Σάσα να δρα σωτήρια. Ο Άρης απείλησε ξανά στο 34΄ με το σουτ του Σάσα να μη βρίσκει στόχο, ενώ ήταν φανερό σε όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους ότι οι γηπεδούχοι ήθελαν τον έλεγχο του αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι σκόπευαν να χτυπήσουν μέσω των αντεπιθέσεων. Στο 39΄ χάθηκε μια ακόμη ευκαιρία μετά από την κεφαλιά του Δεληζήση μέσα στην περιοχή του Παναθηναϊκού. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη ήρθε στο 43΄ με το σουτ του Μαντσίνι να φεύγει άουτ. 

Στο δεύτερο ημίχρονο χρειάστηκε να περάσουν μόλις 15 δευτερόλεπτα για να δούμε ευκαιρία. Πιο συγκεκριμένα η κεφαλιά του Μάνου, έβγαλε στην κόντρα τον Μαντσίνι, με τον Σένκεφελεντ να τον χάνει, ωστόσο το τετ α τετ του ήταν άστοχο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 68΄ για τον Άρη στο β΄ μέρος όταν το απευθείας φάουλ του Γκάμα το απέκρουσε εντυπωσιακά πριν καταλήξει στα δίχτυα του ο Διούδης. Στο 74΄ ο διαιτητής έβγαλε απευθείας κόκκινη στον Πούγγουρα, ο οποίος απώθησε τον Μαντσίνι. Πολλοί θα περίμεναν ότι η αποβολή θα αύξανε ακόμη περισσότερο την πίεση του Άρη, ωστόσο ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του χάρη στις αλλαγές του Συλαίδόπουλου και έκανε την πρώτη του ευκαιρία στο 79΄ με την κεφαλιά του Βιγιαφάνιες να μη βρίσκει στόχο.

Στα τελευταία 5΄ ο Άρης προσπάθησε να βρει το νικητήριο γκολ, ωστόσο έπεσε πάνω στον εκπληκτικό Διούδη, ενώ κυριάρχησαν και τα νεύρα με τον διαιτητή να κιτρινίζει αρκετούς παίκτες. 


Άρης (Άκης Μάντζιος, 4-2-3-1): Κουέστα, Σάκιτς (Σούντγκρεν), Δεληζήσης, Ροζ, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια, Γκαρσία, Μπερτόγλιο (Γκάμα), Μαντσίνι (Μαντσίνι),  Μάνος.

Παναθηναϊκός (Σωτήρης Συλαϊδόπουλος, 4-4-1-1): Διούδης, Μολό, Σένκεφελντ (Σάντσες), Πούγγουρας, Χουάνκαρ,  Χατζηγιοβάνης (Μαουρίτσιο), Αλεξανδρόπουλος, Σανκαρέ (Μπουζούκης), Βιγιαφάνιες, Καρλίτος (Ιωαννίδης), Μακέντα (Καραγιάννης).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags