Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Έτοιμος για ντάμπλ ο Μαρτίνς - "Είμασταν κυρίαρχοι, παίρνουμε αυτοπεποίθηση..."
| 2021-05-12 22:25:00

Έτοιμος για ντάμπλ ο Μαρτίνς - "Είμασταν κυρίαρχοι, παίρνουμε αυτοπεποίθηση..."

Sportdog Team
Έτοιμος για ντάμπλ ο Μαρτίνς - "Είμασταν κυρίαρχοι, παίρνουμε αυτοπεποίθηση..."

Μήνυμα και για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας έστειλε με τις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 1-0 τονίζοντας ότι η ομάδα του ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο και πήρε αυτοπεποίθηση για τον μεγάλο τελικό που ακολουθεί σε μερικές μέρες 

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Δηλώσεις έκανε ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 1-0, τονίζοντας ότι οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κυρίαρχοι στο γήπεδο και πήραν αυτοπεποίθηση για τον τελικό κύπελλου, πως είπε, όμως, θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι.

"Δυσκολευτήκαμε μονο στην αρχή, μετα ήμασταν η καλύτερη ομάδα στον αγώνα. Είχε μια καλη ευκαιρία ο ΠΑΟΚ στην αρχή αλλά μετά ήμασταν οι κυρίαρχοι. Σίγουρα δίνει αυτοπεποίθηση καθε νίκη, σε βοηθάει για τη συνέχεια. Όμως, ξέρουμε πως αυτό το ματς είναι διαφορετικό τον τελικό του κυπέλλου. Είναι η δεύτερη χρονιά που γίνεται φιέστα χωρίς κόσμο. Το γήπεδό μας με τον κόσμο δεν έχει καμια σχέση. Όπως και να έχει όμως, οι οπαδοί βρίσκονται πάντα κοντά μας",είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags