Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καίγονται" για Έλληνα άσο στον ΠΑΟ - Χωρίς αυτόν δεν πάει πουθενά - Κατήφορος χωρίς φρένα!
| 2021-05-12 23:16:00

"Καίγονται" για Έλληνα άσο στον Παναθηναϊκό - Χωρίς αυτόν δεν πάει πουθενά - Κατήφορος χωρίς φρένα!

"Καίγονται" για Έλληνα άσο στον Παναθηναϊκό - Χωρίς αυτόν δεν πάει πουθενά - Κατήφορος χωρίς φρένα!

Η επιστροφή του θα αποτελέσει βάλσαμο για το Τριφύλλι, που βλέπει τους υπάρχοντες παίκτες του να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του συλλόγου.
 

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός έκανε ακόμα μια μετριότατη εμφάνιση στο Χαριλάου, με την ισοπαλία να λογίζεται το καλύτερο αποτέλεσμα που μπορούσε να διεκδικήσει από αυτό το ματς η ομάδα. Η εικόνα αυτή πείθει όλο και περισσότερο τη διοίκηση, ότι το συγκεκριμένο ρόστερ χρήζει ριζικής ανανέωσης, καθώς πολλοί από τους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να ανταποκριθούν ούτε στις απαιτήσεις, ούτε στην πίεση. Ακόμα και στην πίεση για την κατάκτηση της τέταρτης θέσης!

Ένας από τους παίκτες που ξέφυγαν από την μετριότητα για την οποία γίνεται λόγος, είναι ο Μαουρίτσιο. Ο Βραζιλιάνος ήταν από τους τελευταίους που αποκτήθηκαν στο καλοκαιρινό "παζάρι", με τον Γιάννη Αλαφούζο να τον κλείνει σε αντίθεση με την πρωτύτερα αρνητική εισήγηση του Τσάβι Ρόκα. Ο άξονας του Παναθηναϊκού θα ήταν βέβαια ακόμα καλύτερος, αν δεν έμενε έξω για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ταλαιπωρήθηκε πολύ από το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, χειρουργήθηκε και πλέον προσβλέπει στην ολική επαναφορά του στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Η απώλεια του Κουρμπέλη στέρησε από τον Παναθηναϊκό έναν παίκτη που και αμυντικά μπορεί να προσφέρει, αλλά και να προωθήσει την μπάλα όταν βρει χώρους.

Το κενό του καλύφθηκε μερικώς όταν αποκτήθηκε κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ο Νιάς, αν και μετά τον Φλεβάρη ο Παναθηναϊκός ήταν σε... κατήφορο δίχως φρένα. Πια, ο επόμενος προπονητής θα μπορεί να υπολογίζει στον "Κούρμπε" για το νέο ξεκίνημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα αλλάζει όλα ο Αλαφούζος - Το παίρνει πάνω του για αντι-Μπόλονι - Σούπερ αποκάλυψη για Δώνη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags