Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος: Μεταγραφή-έκπληξη από τον Μπέο - "Κλέβει" Έλληνα παικταρά από κορυφαία ελληνική ομάδα!
| 2021-05-13 13:35:00

Μεταγραφή-έκπληξη από τον Μπέο - "Κλέβει" Έλληνα παικταρά από κορυφαία ελληνική ομάδα!

Sportdog Team
Μεταγραφή-έκπληξη από τον Μπέο - "Κλέβει" Έλληνα παικταρά από κορυφαία ελληνική ομάδα!

Εξέλιξη που θα προκαλέσει τρομερές αντιδράσεις στη Superleague. Ο Αχιλλέας Μπέος είναι έτοιμος για να κλείσει τη μεταγραφή του καλοκαιριού. Ποιος είναι ο παίκτης και πώς θα τον… αρπάξει.

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή για να ενισχύσει τον Βόλο ενόψει της επόμενη σεζόν ετοιμάζει ο Αχιλλέας Μπέος, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις επαφές με τους «μεγάλους» της Superleague.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Βόλου βρίσκεται σε επαφές σύμφωνα με δημοσιεύματα με τον Παναθηναϊκό και μετά τον Χουάν Χοσέ Περέα, ζητάει και τον Γιάννη Μπουζούκη!

Με τον Μπόλονι ο Μπουζούκης πιθανότατα θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου από το Τριφύλλι, αλλά πλέον κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί τι θα γίνει με τον 23χρονο μέσο που πιθανότατα θα περάσει από νέα διαδικασία αξιολόγησης το καλοκαίρι.

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός θα έμπαινε σε συζητήσεις για την παραχώρηση του Μπουζούκη με ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ (τέτοια ρήτρα μπήκε και στον Εμμανουηλίδη). Όμως, ο Βόλος, που ξεκίνησε να προσεγγίζει το θέμα του παίκτη από τον Ιανουάριο, δεν βρίσκεται σε θέση να προσφέρει ένα τέτοιο ποσό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags