Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: ΒΟΜΒΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Συμφώνησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - "Παρέμβαση" Μελισσανίδη!
| 2021-05-13 13:50:00

Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Συμφώνησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - "Παρέμβαση" Μελισσανίδη!

Sportdog Team
Χαμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Συμφώνησαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ - "Παρέμβαση" Μελισσανίδη!

Τα πάνω-κάτω στη Superleague μετά την κρίσιμη συνάντηση. Ποιο ήταν το κύριο θέμα συζήτησης, για ποιο θέμα συμφώνησαν Πειραιώτες και Θεσσαλονικείς και η στάση της ΑΕΚ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μία τυχαία συνάντηση στην Αθήνα μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε ο Κυριάκος Θωμαΐδης στο Metropolis 95.5, το βράδυ της Τρίτης (11/5) στο ξενοδοχείο που καταλύει η αποστολή του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια στο Λεκανοπέδιο εμφανίστηκε συμπτωματικά ο Γιάννης Βρέντζος. Εκεί είδε τον Μάκη Γκαγκάτση. Οι δύο άνδρες συζήτησαν όρθιοι επί 15 λεπτά. Εκτός των πολλών θεμάτων όπου ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ έχουν διαφορετικές απόψεις, υπάρχει και ένα στο οποίο συμφωνούν. Στη μείωση των ομάδων της Super League 1.

Ο Γιάννης Βρέντζος πρότεινε πρωτάθλημα 12 ομάδων ενώ ο Μάκης Γκαγκάτσης πρωτάθλημα 10 ομάδων. Στη μείωση των ομάδων συμφωνεί και ο Γιάννης Αλαφούζος όπως και η Nova που πιέζει για αυτό αλλά και η Cosmote TV σε περίπτωση που μπει στο παιχνίδι για τα τηλεοπτικά. Από πλευράς ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης συζητά ένα πρωτάθλημα 14 ομάδων αλλά σε καμία περίπτωση αύξησή τους.

Σε κάθε περίπτωση, οι όποιες αλλαγές θα εφαρμοστούν από το μεθεπόμενο πρωτάθλημα καθώς αυτό της σεζόν 2021-2022 θα διεξαχθεί με 14 ομάδες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απαντήσεις μετά το "κράξιμο", εκτός τελικού ο… - Όχι μαζί Φορτούνης-Βαλμπουένα- Ξεχώρισε ο ΠΑΟΚτσής

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags