Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Εξελίξεις με Δρακωτό στον ΠΑΟ - Απόφαση-φωτιά από Αλαφούζο - Ρίχνει εκατομμύρια!
| 2021-05-13 17:23:00

Εξελίξεις με Δρακωτό στον Παναθηναϊκό - Απόφαση-φωτιά από Αλαφούζο - Ρίχνει εκατομμύρια!

Του Χρήστου Δημόπουλου
Εξελίξεις με Δρακωτό στον Παναθηναϊκό - Απόφαση-φωτιά από Αλαφούζο - Ρίχνει εκατομμύρια!

Η επόμενη μέρα του συλλόγου βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων μετά την επανεμφάνιση του Μάρκου Δρακωτού στα "πράσινα" δρώμενα. Για ποιο λόγο έχει υποβαθμίσει το θέμα ο Γιάννης Αλαφούζος και πώς σκοπεύει να κινηθεί από εδώ και πέρα
 

Παναθηναϊκός: Ο Μάρκος Δρακωτός έκανε την επανεμφάνισή του στα ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς με νέα ανακοίνωση πρόσφατα ζήτησε τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να προχωρήσει σε πρόταση για τις μετοχές.

Είναι δεδομένο ότι το ενδιαφέρον του Δρακωτού είναι υπαρκτό. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά σοβαρό επιχειρηματία, με τις πληροφορίες που έρχονται από την ομογένεια να κάνουν λόγο για έναν δυνατό businessman με μεγάλη αξιοπιστία.

Άλλωστε, η δράση του στην ελληνική ομογένεια των ΗΠΑ ήταν διαχρονικά μεγάλη, με τον ίδιο τον Δρακωτό να διατελεί μέχρι και σήμερα πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου (Hellenic American Chamber of Commerce).

Βέβαια, το όντως υπαρκτό ενδιαφέρον του έχει υποβαθμιστεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Για δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος, έχει να κάνει με τον τρόπο που επέλεξε ο Δρακωτός να επικοινωνήσει την πρόθεση εμπλοκής στον Παναθηναϊκό. Η ανακοίνωση-μήνυμα προς τον κόσμο δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος, καθώς όπως υποστηρίζεται αν ο ομογενής επιχειρηματίας ήθελε πράγματι να εκφράσει τις προθέσεις του, θα το έκανε άμεσα ερχόμενος σε επαφή με τον μεγαλομέτοχο.

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι ο Γιάννης Αλαφούζος, πολύ απλά, δεν θέλει πλέον να πουλήσει. Έχει ρίξει εκατομμύρια ευρώ τα τελευταία χρόνια, έφτασε το χρέος της ομάδας σε επταψήφιο νούμερο (σ.σ. ενδεχομένως σήμερα να βρίσκεται και κάτω από τα 7 εκατ. ευρώ μετά τις απανωτές ΑΜΚ), τη στιγμή που υπάρχει διάπλατα μπροστά η προοπτική του γηπέδου. Δεν τα λες και λίγα τα παραπάνω...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανέκδοτο όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟ - "Τσιμπιόντουσαν" οι παίκτες με όσα άκουσαν - Έτσι και του χρόνου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags