Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το όνομα του Τικίνο έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες
| 2021-05-14 10:00:00

"Δυνατός φορ με γκολ - Καλύτερος από Χασάν, μαζί με Αραμπί - Δεν θα μπορούν να τον μαρκάρουν"

του Γιώργου Κτενά
"Δυνατός φορ με γκολ - Καλύτερος από Χασάν, μαζί με Αραμπί - Δεν θα μπορούν να τον μαρκάρουν"

Ποιος είναι ο επιθετικός που θέλει ο Ολυμπιακός, γιατί αρέσει σε Μαρτίνς. Τo sportdog.gr σκιαγραφεί το προφίλ του και αναλύει τη μέχρι τώρα καριέρα του. Γιατί τον ξεχώρισαν οι Πειραιώτες, η σύγκριση με τους φορ που υπάρχουν στο Λιμάνι και πώς θα... χωρέσει στην 11αδα.
 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Τικίνο έχει συνδεθεί με τους Πειραιώτες, ως επιλογή που έχει τη σφραγίδα του Μαρτίνς, και το sportdog προσπάθησε να συλλέξει όσες δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τον Βραζιλιάνο επιθετικό, με τη σημαντική καριέρα στην Πόρτο.

"Βάζει το δύσκολο γκολ - Με Αραμπί στην 11άδα - Εκρηκτικότητα, δυνατός στην κεφαλιά"



"Είναι καλός επιθετικός, φορ περιοχής, δυνατός. Στην Κίνα, βέβαια, που βρίσκεται τους τελευταίους μήνες δεν ξέρω τι κάνει, η φυσική του κατάσταση πώς είναι κ.λπ. Αλλά ήταν επιθετικός που σκόραρε, ήταν αποδοτικός στη θητεία του στην Πόρτο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Κώστας Ζάγκας, άριστος γνώστης τού πορτογαλικού ποδοσφαίρου.  

Δύο λόγια παραπάνω για την αγωνιστική εικόνα του;

"Δεν είναι τρομερά γρήγορος, είναι ικανοποιητικός στην ταχύτητα, με εκρητικότητα, δυνατός και στην κεφαλιά. Κλασικός σέντερ φορ, είναι 1.87 στο ύψος. Το θέμα του ήταν ότι λίγο το σίγουρο γκολ το έχανε, το τετ α τετ το έχανε δηλαδή. Πιο εύκολα έβαζε το δύσκολο δηλαδή, παρά το εύκολο".
Μπορεί να συνυπάρξει με τον Αραμπί στη βασική 11άδα;

"Νομίζω ότι θα μπορούσε με τον Ελ Αραμπί, ναι. Τον θεωρώ καλό επιθετικό, αλλά σημειώνω ξανά ότι δεν ξέρω ποια είναι η φυσική του κατάσταση στην Κίνα".

"Kαλύτερος από Χασάν - Δυνατός στην περιοχή και στον αέρα - Καλός σκόρερ"

Από την πλευρά του ο αρχισυντάκτης τής πορτογαλικής εφημερίδας A΄ Bola, Μίγκελ Κορέια, μίλησε στο sportdog για τον Βραζιλιάνο επιθετικό με τα καλύτερα λόγια, σχολιάζοντας μάλιστα ότι ίσως είναι καλύτερος από τον Xασάν!

"Όταν ήρθε στην Πορτογαλία δεν ήταν πολύ γνωστός. Ανέβηκε σιγά-σιγά στο πορτογαλικό ποδόσφαιρο, αλλά ήταν πάντα καλός σκόρερ. Είναι παίκτης πολύ δυνατός μέσα στην περιοχή και πολύ καλός στον αέρα. Πολύ δύσκολο για τους αμυντικούς να τον μαρκάρουν, ενώ με την μπάλα έχει καλή ντρίπλα και είναι γρήγορος", ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του στο sportdog ο Πορτογάλος συνάδελφος και στη συνέχεια συμπλήρωσε:

"Θεωρώ ότι είναι καλύτερος πιστεύω από τον Χασάν, χωρίς να σημαίνει αυτό που λέω ότι δεν είναι καλός ο Χασάν. Έχουν κάποια διαφορετικά χαρακτηριστικά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" Μαρινάκη στη Σούπερ Λιγκ! Πρώτη φορά στην Ελλάδα - Ο Ολυμπιακός φτιάχνει ομάδα-μύθο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags