Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ταξίδι για μεταγραφή στο Μόντε Κάρλο - "Χάνει" εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Γιατί... κολλάει ο Λιβάγια!
| 2021-05-14 14:45:00

Ταξίδι για μεταγραφή στο Μόντε Κάρλο - "Χάνει" εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Γιατί... κολλάει ο Λιβάγια

του Παναγιώτη Νικολάου
Ταξίδι για μεταγραφή στο Μόντε Κάρλο - "Χάνει" εκατομμύρια ο Ολυμπιακός - Γιατί... κολλάει ο Λιβάγια

Ραντεβού για τη μεταγραφή και το παιχνίδι των ατζέντηδων. Ποιος είναι ο παίκτης που... ετοιμάζει βαλίτσες και αλλάζει ξανά ομάδα το καλοκαίρι, γιατί στο Λιμάνι δεν θα "πιάσουν" τα λεφτά που ζητούν και ποια η σύνδεσή του με τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Το φινάλε της σεζόν πλησιάζει και θα σημάνει την επιστροφή του Παπέ Σισέ στον Ολυμπιακό, αφού η Σεντ Ετιέν δεν είναι διατεθειμένη να πληρώσει το buy-out του Σενεγαλέζου. Το ποσό που απαιτείται για να μεταραπεί ο δανεισμός του παίκτη σε κανονική μεταγραφή ανέρχεται περίπου στα 13.000.000 και θεωρείται βέβαιο ότι η γαλλική ομάδα δεν θα το καταβάλλει.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός, πάντως, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα παραμείνει στο Λιμάνι την ερχόμενη σεζόν, μιας και είναι κοινή επιθυμία τόσο του Ολυμπιακού όσο και του ίδιου του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του αλλού.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ο Σισέ ταξίδεψε πρόσφατα στο Μόντε Κάρλο και επισκέφθηκε το γραφείο του διάσημου μάνατζερ, Φεντερίκο Παστορέλο, με φόντο την αναζήτηση ομάδας για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο συγκεκριμένος ατζέντης που έχει καλά ονόματα στο γραφείο του, έχει… ακουστεί πολύ έντονα και για την Ελλάδα. Πώς; Λόγω Μάρκο Λιβάγια. Συγκεκριμένα ο μάνατζερ του Κροάτη Βιτσένζο Καβαλιέρε, είναι εκ των εκπροσώπων του P&P Sport Management, που ανήκει στον Παστορέλο.

Ο Πιέρ Ισά λοιπόν, ο οποίος έχει στενή συνεργασία με τον Ολυμπιακό, κάνει πλέον δουλειές και με τον Παστορέλο. Επιδίωξη των ανθρώπων του Ολυμπιακού είναι να εκμεταλλευτούν τις διασυνδέσεις του γνωστού ατζέντη, πλασάροντας τον Σισέ στις αγορές της Γαλλίας και της Ιταλίας, όπου δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει ήδη δεδηλωμένο ενδιαφέρον από τρεις συλλόγους για τον 25χρονο κεντρικό αμυντικό, ο οποίος πραγματοποιεί μια αξιοπρεπέστατη θητεία στη Σεντ Ετιέν τους τελευταίους μήνες.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Σισέ δεν παρουσιάζονται διατεθειμένες να καλύψουν και τα υψηλά οικονομικά "θέλω" του Ολυμπιακού για τον παίκτη. Οι Ερυθρόλευκοι επιζητούν να λάβουν ένα ποσό κοντά στη ρήτρα αγοράς που υπάρχει συμφωνία με τη Σεντ Ετιέν, ήτοι 13 εκατ. ευρώ, για να παραχωρήσουν τον Σενεγαλέζο άσο. Σίγουρα το εγχείρημα δεν είναι εύκολο και η υπόθεση αναμένεται να έχει ακόμα αρκετά επεισόδια...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σεισμός" Μαρινάκη στη Σούπερ Λιγκ! Πρώτη φορά στην Ελλάδα - Ο Ολυμπιακός φτιάχνει ομάδα-μύθο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags