Facebook Pixel Σοκ στην Θεσσαλονίκη - Χάνει "κανόνι" ο ΠΑΟΚ - "Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για..."
| 2021-05-14 15:48:00

Σοκ στην Θεσσαλονίκη - Χάνει "κανόνι" ο ΠΑΟΚ - "Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για..."

Sportdog Team
Σοκ στην Θεσσαλονίκη - Χάνει "κανόνι" ο ΠΑΟΚ - "Ετοιμάζει τις βαλίτσες του για..."

Χωρίς έναν από τους καλύτερους παίκτες του θα πρέπει να μάθει να ζει ο "δικέφαλος του Βορρά" μιας και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την πατρίδα του κάνουν λόγω για δεδομένη την απόφαση για την συνέχεια της καριέρας του

ΠΑΟΚ - Κάρολ Σφιντέρσκι: Δεδομένη θεωρούν τα μέσα της Πολωνίας την παρουσία του επιθετικού του "δικεφάλου του Βορρά" στην αποστολή της εθνικής ομάδας για το Euro. Σύμφωνα, μάλιστα, με την ιστοσελίδα sportowefakty, ήταν εξαρχής μέσα στους υποψήφιους ποδοσφαιριστές να εκπροσωπήσουν την Πολωνία στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όμως πλέον θεωρείται σίγουρος μιας και ο Πιόντεκ της Χέρτα θα λείψει για 3-4 μήνες.

"Τη Δευτέρα ο Σόουζα θα ανακοινώσει το γκρουπ των 26 ποδοσφαιριστών για το EURO. Εκτός από τους Λεβαντόφσκι και Μίλικ, ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπορεί να υπολογίζει σε κλήση, αφού άλλωστε ο προπονητής τον κάλεσε ήδη μια φορά τον Μάρτιο. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ σκόραρε στο παιχνίδι με την Ανδόρα. Υπό αυτές τις συνθήκες ο Κάρολ Σφιντέρσκι μπορεί ήδη να ετοιμάζει τις βαλίτσες του", αναφέρει το δημοσίευμα για τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags