Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Ρίχνει χρήμα ο Μαρινάκης - Ποιον... διώχνει ο Μαρτίνς
| 2021-05-15 10:00:00

Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Ρίχνει χρήμα ο Μαρινάκης - Ποιον... διώχνει ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Ρίχνει χρήμα ο Μαρινάκης - Ποιον... διώχνει ο Μαρτίνς

Η κίνηση-έκπληξη των Πειραιωτών και οι μεγάλες απογοητεύσεις. Ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα πιάσει Λιμάνι το καλοκαίρι και γιατί... καίγονται οι Πειραιώτες να τον αποκτήσουν. Έρχονται όμως και εκκαθαρίσεις και ήδη κυκλοφόρησαν ονόματα.

Ολυμπιακός: Κατέκτησε το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, περιμένει να δει και εάν θα το συνδυάσει με το νταμπλ, ωστόσο όπως είναι λογικό, σιγά σιγά εστιάζει και στη μεταγραφική περίοδο της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Μια μεταγραφική περίοδος, η οποία αναμένεται καυτή, από τη στιγμή που αρκετές ομάδες «ζαχαρώνουν» τους Σα, Καμαρά και Σεμέδο! Εάν βάλουμε στην εξίσωση και τους παίκτες που θα πρέπει να φύγουν επειδή δεν έπεισαν τον Πέδρο Μαρτίνς, τότε το ενδιαφέρον πολλαπλασιάζεται. Πάντως, ακόμη και... κανένας να μη φύγει, υπάρχει μια θέση που χρειάζεται οπωσδήποτε να γίνει μεταγραφή από τους ιθύνοντες της ομάδας και ο Πορτογάλος τεχνικός το ξέρει καλά αυτό, εξετάζοντας ήδη τις επιλογές του.

Αναφερόμαστε φυσικά στη θέση του σέντερ φορ, μιας και τη νέα χρονιά θα υπάρχει και Κόπα Άφρικα. Μια διοργάνωση η οποία θα... στερήσει για σημαντικό διάστημα μεταξύ άλλων τους Ελ Αραμπί και Χασάν. Κοινώς, τον βασικό επιθετικό της ομάδας, αλλά και την εναλλακτική επιλογή... πολυτελείας. Όπως καταλαβαίνετε, ο Ολυμπιακός δεν γίνεται να μείνει μόνο με τον Κάιπερς (εάν δεν παραχωρηθεί) για εκείνο το διάστημα και όπως έρθει, δεν θα πρέπει να είναι ως μια απλή συμπληρωματική λύση, αλλά ένας ποδοσφαιριστής που θα μπορεί εν δυνάμει να είναι βασικός. Κάπως έτσι, όπως σας αποκάλυψε το Sportdog.gr σε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ, προέκυψε και το όνομα του Τικίνιο ο οποίος για να έρθει στο Λιμάνι θα πρέπει να… χρυσοπληρωθεί! 

Οι δύο επιθετικοί θα πρέπει να ενσωματωθούν στις Εθνικές στο τέλος Δεκεμβρίου, καθώς το Κόπα Άφρικα θα διεξαχθεί από τις 9 Ιανουαρίου 2022 μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου 2022 στα γήπεδα του Καμερούν. Αυτό δείχνει κιόλας πως ο παίκτης που θα αποκτηθεί μόνο... οικονομικός δεν θα είναι!

Ούτε Ντρέγκερ, ούτε Λαλά πείθουν…

Ο Ολυμπιακός μετρά αντίστροφα για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί Σάββατο, ωστόσο είναι δεδομένο πως ήδη έχουν γίνει προεργασίες για την επόμενη ημέρα. Η αλήθεια είναι ότι δύο από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις τη φετινή χρονιά έχουν έρθει στα άκρα της άμυνας.

Δεν είναι κοινό μυστικό ότι ούτε ο Ντρέγκερ, ούτε ο Λαλά μπόρεσαν να πείσουν τον Μαρτίνς και να καθιερωθούν στον Ολυμπιακό. Ειδικά ο δεύτερος έλαμψε δια της απουσίας του στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου αρκετοί θα περίμεναν να πάρει ανάσες ο Ανδρούτσος, ωστόσο εν τέλει δεν έπαιξε ξανά. 

Η αλήθεια είναι ότι ανάμεσα στους δύο ο Μαρτίνς έχει μεγαλύτερη αδυναμία στον Ντρέγκερ, ωστόσο ο δεύτερος δεν μπορεί να κριθεί με την ίδια βαρύτητα, από τη στιγμή που δεν έχει κάνει θερινή προετοιμασία με το κλαμπ. Οπότε το πιθανότερο είναι ο δεύτερος να κριθεί εκεί, ενώ ο Ντρέγκερ θα μείνει μόνο με... θαύμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η Νο1 επιλογή του Μπαρτζώκα - Θέλει… χρήμα η μεγάλη επιστροφή - Έκπληξη από Σερβία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags