Facebook Pixel Super League: Χαιρέτησε με νίκη η ΑΕΛ - Ματσάρα στο Ηράκλειο - Απίστευτες σκηνές με Ούμπιδες στο Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-15 21:49:00

Χαιρέτησε με νίκη η ΑΕΛ - Ματσάρα στο Ηράκλειο - Απίστευτες σκηνές με Ούμπιδες στο Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαιρέτησε με νίκη η ΑΕΛ - Ματσάρα στο Ηράκλειο - Απίστευτες σκηνές με Ούμπιδες στο Περιστέρι (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοκληρώθηκαν τα play out της φετινής Super League το βράδυ του Σαββάτου (15/5) με τέσσερις αναμετρήσεις. Η Λάρισα "αποχαιρέτησε" την κατηγορία κερδίζοντας με 2-0 τον... μισό, λόγω κορωνοϊού, ΠΑΣ, ενώ η Λαμία νίκησε με 0-1 τον Απόλλων στη Ριζούπολη. Σε ένα εκπληκτικό αγώνα ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2, ενώ ο Ατρόμητος με τέρμα του Ούμπιδες, που αγωνιζόταν για τελευταία φορά με το "Αστέρι" κέρδισε με 1-0 τον Βόλο 

Super League: Έπεσε η... αυλαία των φετινών play out το βράδυ του Σαββάτου (15/5) με τις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις. Η ΑΕΛ, αν και είναι ήδη υποβιβασμένη, κέρδισε με 2-0 τον ΠΑΣ, που ήταν... μισός λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού υπήρχαν. Από την άλλη η Λαμία πήρε ακόμα μια νίκη καθώς επικράτησε με 0-1 του Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολη, ενώ με το ίδιο σκορ ο Ατρόμητος κέρδισε τον Βόλο. Τέλος σε έναν εντυπωσιακό αγώνα ΟΦΗ και Παναιτωλικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Η Λάρισα κατάφερε και πήρε μια νίκη, αποχαιρετώντας με... ψηλά το κεφάλι την πρώτη κατηγορία κερδίζοντας με 2-0 τον ΠΑΣ. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 22' με τον Ακούνια και ενώ αρχικά το γκολ ακυρώθηκε, τελικά μετά την εξέταση του VAR μέτρησε κανονικά. Μόλις 16 λεπτά μετά η ΑΕΛ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Κολομπίνο να κάνει ωραία ενέργεια και με σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ηπειρώτες ανέβασαν την απόδοσή τους, όμως δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Ελευθεριάδη.

Στον αγώνα της Ριζούπολης οι Λαμιώτες άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10' με πολύ ωραίο τέρμα του Ρόμανιτς. Παρά το γεγονός ότι ο Απόλλων ανέβασε κατά πολύ την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν και άντεξαν στην πίεση "κλείνοντας" με τον καλύτερο τρόπο το φετινό πρωτάθλημα.

Σε ένα έντονα συγκινησιακά φορτισμένο αγώνα ο Ατρόμητος νίκησε με 1-0 τον Βόλο. Ο λόγος των συναισθημάτων που υπήρχαν ήταν ότι ο Χαβιέ Ούμπιδες, μετά από 18 χρόνια στα γήπεδα αποφάσισε να κρεμάσει τα... παπούτσια του. Μάλιστα ο 39χρονος έφυγε με... ψηλά το κεφάλι καθώς με δικό του γκολ, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Μανούσος στο 61', πέτυχε το τελευταίο του γκολ στην καριέρα του, ενώ χάρισε και τη νίκη στον Ατρόμητο επί του Βόλου.

Σε έναν πολύ ωραίο αγώνα Παναιτωλικός και ΟΦΗ έμειναν στο 2-2, με τους Αγρινιώτες να ετοιμάζονται για το μπαράζ παραμονής. Το 1-0 το πέτυχαν στο 17' οι Κρητικοί με σουτ του Σαρδινέρο. Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έχαναν ευκαιρίες ο Βέργος στο 70' έκανε το 1-1 για τον Παναιτωλικό, όμως οχτώ λεπτά μετά ο ΟΦΗ θα ξαναπάρει προβάδισμα με τον Στούρτζεον. Ο αγώνας όμως δεν είχε ολοκληρωθεί, μιας και ένα λεπτό μετά ο Ταχάρ μετά από κόντρες έκανε το τελικό 2-2.

Δείτε τα highlights από τους αγώνες της Super League

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags