Facebook Pixel "Σφάζονται" Ιβάν και "Τίγρης" για Έλληνα παίκτη - "Μάχη" μέχρι τέλους για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
| 2021-05-15 23:30:00

"Σφάζονται" Ιβάν και "Τίγρης" για Έλληνα παίκτη - "Μάχη" μέχρι τέλους για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Sportdog Team
"Σφάζονται" Ιβάν και "Τίγρης" για Έλληνα παίκτη - "Μάχη" μέχρι τέλους για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Δεν είναι πρώτη φορά που δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ελληνικές ομάδες να θέλουν τον ίδιο παίκτη, όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε όποια ομάδα αποφασίσει να αγωνιστεί την επόμενη χρονιά, κάνοντάς την πολύ πιο ανταγωνιστική σε σχέση με τη φετινή σεζόν.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ακόμα μια μάχη μεταξύ Δικεφάλων θα έχουμε την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα, μιας και οι δύο διεκδικούν την υπογραφή του Βασίλη Μπάρκα.

Όπως αναφέρει η Sun η Σέλτικ με την πρόσληψη του Έντι Χιούς ετοιμάζει ριζικές αλλαγές για την επόμενη χρονιά σε όλα τα επίπεδα, με βασική προτεραιότητα του Βρετανού τεχνικού να είναι η απόκτηση ενός σταθερού τερματοφύλακα. Ο Έλληνας γκολκίπερ δεν κατάφερε να πείσει κανέναν στη Γλασκόβη με την παρουσία του στους "Κέλτες" με αποτέλεσμα να ετοιμάζεται να δοθεί δανεικός.

Κάπου εκεί έρχονται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με στόχο να... δελεάσουν τον Βασίλη Μπάρκα να γίνει μέλος του ρόστερ τους, δίνοντας σημαντικές λύσεις κάτω από τα δοκάρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags