Facebook Pixel Premier League: Έπος! Ζωντανή για Ch.League η Λίβερπουλ με γκολ του γκολκίπερ Άλισον στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-16 20:38:00

Έπος! Ζωντανή για Ch.League η Λίβερπουλ με γκολάρα του γκολκίπερ Άλισον στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έπος! Ζωντανή για Ch.League η Λίβερπουλ με γκολάρα του γκολκίπερ Άλισον στο 95’! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αδιανόητο φινάλε στο ματς της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Μπρομ. Εκεί που όλα έδειχναν ότι οι Κόκκινοι πήγαιναν ολοταχώς για... χαρακίρι, ο τερματοφύλακας Άλισον σκόραρε με κεφαλιά και τους χάρισε τεράστια νίκη!

Premier League: Με τον πλέον απίθανο τρόπο παρέμεινε η Λίβερπουλ εντός μάχης για την παρουσία της στο Champions League της νέας σεζόν, καθώς πήρε τη νίκη με 2-1 επί της Γουέστ Μπρομ χάρη σε γκολ του Άλισον στο 95'!

Ιστορικό φινάλε στο «Χόθορνς», στο ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην -ήδη υποβιβασμένη- Γουέστ Μπρομ, για την 36η ημέρα του πρωταθλήματος της Premier League. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ είχε ως από... μηχανής Θεό τον Άλισον Μπέκερ, ο οποίος χάρισε την πολύτιμη νίκη στην ομάδα του με γκολ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με 2-1! Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, στην τελευταία φάση του αγώνα, προωθήθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με εντυπωσιακή κεφαλιά, μετά από κόρνερ, πέρασε στο πάνθεον των ιστορικών στιγμών της διάσημης αγγλικής ομάδας.

Με την απίστευτη αυτή νίκη η Λίβερπουλ συνεχίζει την προσπάθεια της να προλάβει το «τρένο» της συμμετοχής στο Champions League της επόμενης περιόδου. Οι «Μπάγκις» προηγήθηκαν με τον Ρόμπσον-Κάνου (15'), αλλά στη συνέχεια οι «κόκκινοι» ισοφάρισαν με το γκολ του Σαλάχ (33'). Η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά ήταν ξανά απογοητευτική και δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα της μαχητικής Γουέστ Μπρομ. Οτι δεν κατάφεραν οι πανάκριβοι επιθετικοί της Λίβερπουλ, το πέτυχε τελικά ο τερματοφύλακας της στις καθυστερήσεις των ... καθυστερήσεων του αγώνα, διασώζοντας τη σεζόν.

Στο μεταξύ, η Τότεναμ επικράτησε στο γήπεδο της με 2-0 της Γουλβς και ενίσχυσε την προσπάθεια της για να συμμετάσχει στο Europa League της επόμενης περιόδου. Η ομάδα του Λονδίνου έφθασε στη νίκη με τα γκολ των Κέιν (45') και Χόιμπιεργκ (62').

Νωρίτερα, η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε στο τελευταίο 15λεπτο να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη, στην έδρα της, κόντρα στην Αστον Βίλα με 3-2. Η ομάδα του Ρόι Χόντγκσον βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17ο λεπτό (ΜακΓκιν), ισοφάρισε στο 32' με τον Μπεντέκε, δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Μπέρμιγχαμ προηγήθηκε ξανά με τον Ελ Γκάζι, και στα τελευταία λεπτά η ομάδα του Λονδίνου αντεπιτέθηκε και πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Ζαχά (76') και Μίτσελ (84').

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags