Facebook Pixel Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης - Αυτός θα είναι ο προπονητής του Άρη τη νέα χρονιά
| 2021-05-17 16:44:00

Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης - Αυτός θα είναι ο προπονητής του Άρη τη νέα χρονιά

Sportdog Team
Το πήρε πάνω του ο Καρυπίδης - Αυτός θα είναι ο προπονητής του Άρη τη νέα χρονιά

Οι Κίτρινοι κατάφεραν και έγραψαν ιστορία τερματίζοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Super League, κάνοντας κάτι που είχε να γίνει 40 χρόνια, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να παίρνει τη μεγάλη απόφαση για το ποιος θα είναι ο τεχνικός της ομάδας την επόμενη αγωνιστική σεζόν

Άρης - Άκης Μάντζιος: Ο Έλληνας τεχνικός κατάφερε και έκανε τους Κίτρινους να βγουν ξανά στο... προσκήνιο τη φετινή χρονιά και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε συνάντηση με τον Θοδωρή Καρυπίδη για την επέκταση της συνεργασίας τους, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα συνεχίσει στο «Κλ. Βικελίδης». Ο λόγος που ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ κατέληξε σε αυτό δεν είναι μόνο η καλή πορεία τη φετινή χρονιά, αλλά ο τρόπος διαχείρισης της ομάδας κάτι που τον έκανε από αρκετά νωρίς να έχει καταλήξει σε αυτή την απόφαση. Τις επόμενες ημέρες οι δύο άνδρες θα συναντηθούν, ώστε να δώσουν τα χέρια και να ολοκληρωθούν και τα τυπικά με την υπογραφή του νέου συμβολαίου.

Παράλληλα θα υπάρξουν συζητήσεις για το πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς, όμως κυρίως φιλολογικά, μιας και βασικό θεωρείται το τι θα αποφασίσει το CAS, περίπου στις 15 Ιουνίου. Το πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή οι Κίτρινοι δεν ξέρουν αν θα έχουν το δικαίωμα μεταγραφών, παρόλα αυτά ήδη έχουν υπάρξει οι πρώτες λίστες με υποψήφιους που απασχολήσουν την ομάδα σε περίπτωση που όλα θα τελειώσουν θετικά από αυτό μέτωπο. 

Ένα ακόμα κομμάτι που θα συζητήσει ο Άκης Μάντζιος με τον Θοδωρή Καρυπίδη θα είναι και η αγωνιστική φιλοσοφία που θα έχει ο Άρης, αλλά και ποιοι παίκτες δεν είναι στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού ώστε προχωρήσουν και αυτές οι διαδικασίες τάχιστα. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags