Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Έλληνας άσος που "τρέλανε" τον Αλαφούζο - Τον "φτιάχνει" για νέο ηγέτη - Σούπερ επένδυση!
| 2021-05-17 18:08:00

Ο Έλληνας άσος που "τρέλανε" τον Αλαφούζο - Τον "φτιάχνει" για νέο ηγέτη - Σούπερ επένδυση!

Ο Έλληνας άσος που "τρέλανε" τον Αλαφούζο - Τον "φτιάχνει" για νέο ηγέτη - Σούπερ επένδυση!

Οι Πράσινοι ολοκλήρωσαν μια άσχημη σεζόν, αλλά οι βλέψεις τους για την επόμενη είναι σαφώς μεγαλύτερες. Σε ποιον Έλληνα παίκτη θα στηριχθεί ο Παναθηναϊκός, με τη "σφραγίδα" του Γιάννη Αλαφούζου.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός της επόμενης περιόδου θα ξεκινήσει να χτίζεται από σήμερα κιόλας, με τους οιωνούς βέβαια να είναι οι χειρότεροι δυνατοί. Με τον τρόπο που ολοκλήρωσε τη σεζόν η ομάδα το μόνο που κατάφερε, είναι να βυθιστεί ακόμη περισσότερο στην εσωστρέφεια, αποξενώνοντας κι άλλο παράλληλα τον ήδη κουρασμένο κόσμο της ομάδας.

Ωστόσο επειδή ο Παναθηναϊκός πρέπει να έχει συνέχεια, οφείλουμε κι εμείς να καλύψουμε τις εξελίξεις. Έχουμε υπογραμμίσει ξανά ότι το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου καθίσταται ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος. Με  μοναδικό ερωτηματικό, το αν ο ταλαντούχος αμυντικός μέσος θα δεχθεί την πρόταση που του έχει καταθέσει η ΠΑΕ για επέκταση του συμβολαίου του.

Στην ίδια ακριβώς κατηγορία με τον Αλεξανδρόπουλο εντάσσεται και ο Φώτης Ιωαννίδης. Παρότι απέναντι στον Ολυμπιακό δεν σκόραρε, ο Ιωαννίδης ήταν ο μοναδικός που αναστάτωσε την άμυνα των Πειραιωτών με προσωπικές ενέργειες, αντιμετωπίζοντας μάλιστα κατά πρόσωπο τον Σεμέδο και τους υπόλοιπους αμυντικούς.

Πέρα από τη συνεχή του βελτίωση και τη δουλειά που βάζει, ο Ιωαννίδης έχει ακόμα ένα συν. Διατηρεί την απόλυτη εμπιστοσύνη της διοίκηση και προσωπικά του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος φέρεται έτοιμος να επενδύσει αγωνιστικά πάνω του! Ο ρόλος του επομένως στο νέο Παναθηναϊκό θα είναι ακόμα πιο αναβαθμισμένος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μου πρότεινε παίκτες για ΠΑΟ ο Ντρογκμπά - Ζεστός για ΠΑΕ ο Πατέρας - Αυτό θα πω σε Αλαφούζο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags