Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καθάρισε" ο Μαρινάκης - Σούπερ deal του Ολυμπιακού με κορυφαίο Έλληνα - Επιβεβαίωση Sportdog!
| 2021-05-17 19:48:00

"Καθάρισε" ο Μαρινάκης - Σούπερ deal του Ολυμπιακού με κορυφαίο Έλληνα - Επιβεβαίωση Sportdog!

Οι Μιχείες
"Καθάρισε" ο Μαρινάκης - Σούπερ deal του Ολυμπιακού με κορυφαίο Έλληνα - Επιβεβαίωση Sportdog!

Νέα σπουδαία κίνηση των Ερυθρολεύκων με παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έπεσαν υπογραφές στη μεγάλη συμφωνία, συμβόλαιο με... τρελά λεφτά για τον διεθνή παίκτη!

Ολυμπιακός: Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης υπέγραψε επέκταση συμβολαίου έως 2024 με απολαβές πάνω από 800.000 ευρώ μαζί με τα μπόνους!

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Sportdog,gr που από τις 15 Μαΐου σας είχε ενημερώσει ότι επετεύχθη συμφωνία με τον Έλληνα μέσο χάρη σε παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη και ότι οι υπογραφές ήταν έτοιμες να "πέσουν".

Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού επιβραβεύεται με νέο συμβόλαιο για τις σταθερά καλές εμφανίσεις του τα τελευταία χρόνια, αφού ο αριστεροπόδαρος μέσος αποτελεί μια από τις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στην "ερυθρόλευκη" ενδεκάδα.

Παρά το γεγονός ότι έχει γίνει κατά καιρούς δέκτης σκληρής κριτικής, ο "Μπούχα" έχει εξελιχθεί με τη δουλειά του σε πολύ σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό και εξαργύρωσε την προσφορά του με ένα συμβόλαιο που... εκτοξεύει τις ετήσιες αποδοχές του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags