Facebook Pixel Ολυμπιακός: Στο γραφείο Μαρινάκη "έκλεισε" Έλληνας άσος - Αυτόν θέλει ο Μοντεστό - Απόφαση Μαρτίνς για Κούτρη!
| 2021-05-15 19:20:00

Στο γραφείο Μαρινάκη "έκλεισε" Έλληνας άσος - Αυτόν θέλει ο Μοντεστό - Απόφαση Μαρτίνς για Κούτρη!

GOALάρες by Εvaggelistis
Στο γραφείο Μαρινάκη "έκλεισε" Έλληνας άσος - Αυτόν θέλει ο Μοντεστό - Απόφαση Μαρτίνς για Κούτρη!

Η... παρέμβαση "αλά" Φορτούνη και πώς έδωσαν άμεσα τα χέρια. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τι συνέβη στις διαπραγματεύσεις με τον Ανδρέα Μπουχαλάκη, την "έκθεση" του Γάλλου για διεθνή άσο που θέλει να φέρει στο Λιμάνι και τις πιθανότητες επιστροφής του Κούτρη.

Ολυμπιακός: Goalάρες εξολοκλήρου "ερυθρόλευκες" σήμερα. Με πρωταγωνιστές Μπουχαλάκη, Λυκογάννη, Κούτρη, Μαρινάκη και Μαρτίνς. Και με πολύ παρασκήνιο.

1η) Η αλήθεια είναι πως είχαμε βιαστεί να βάλουμε "χαπι έντ" στην ανανέωση του Μπουχαλάκη με τον Ολυμπιακό. Παρασυρθήκαμε από την αποκλειστική πληροφορία για το ταξίδι στην Αθήνα και την παρουσία στα Γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας στο Πασαλιμάνι, του εκπροσώπου του διεθνή μέσου, ομογενή ατζέντη Κραστάνα (με έδρα του Γραφείου του την Γερμανία). Συν την εκατέρωθεν επιθυμία για ανανέωση/επέκταση της συνεργασίας τους με αναπροσαρμογή αποδοχών. Μόνο που στις διαπραγματεύσεις υπήρξαν κάποιες λεπτομέρειες που δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση του deal. Οπότε χρειάστηκε η... παρέμβαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, που κάλεσε τον Μπουχαλάκη στο Γραφείο του και εκεί οι δυο τους τα βρήκαν σε όλα πολύ γρήγορα και το θέμα έκλεισε!!

2η) Πλέον απομένουν  μόνο οι ανακοινώσεις, με το συμβόλαιο του "Μπούχα" να πηγαίνει ως το 2024 και τις αποδοχές του να εκτινάσσονται κοντά στις 750.000 ευρώ ετησίως. Ουσιαστικά ο Μπουχαλάκης θα είναι στην δεύτερη κλίμακα  συμβολαίων των παικτών του Ολυμπιακού. Ο τρόπος πάντως που μπήκε ο επίλογος στο κλείσιμο της συμφωνίας, δηλαδή με τον Μαρινάκη να έχει τον τελευταίο λόγο και να... ξεφρακάρει την διαπραγμάτευση, θύμισε πάρα πολύ την αντίστοιχη ανανέωση του Φορτούνη, τον Ιούνιο του 2019! 

3η) Ο Μοντεστό θέλει τον Λυκογιάννη και θεωρεί πως ταιριάζει γάντι στο 3-4-3 του Μαρτίνς σαν αριστερός μπακ χαφ. Βέβαια το ίδιο πιστεύει και για τον Λαλά (από τα δεξιά), αλλά στην περίπτωση του Γάλλου ο Πορτογάλος κόουτς δεν πρέπει να έχει(τουλάχιστον μέχρι τώρα) την ίδια άποψη αφού δεν τον...πολυβλέπει!

4η) Ο Λυκογιάννης για να επιστρέψει στον Ολυμπιακό θα πρέπει να πληρωθεί και η Κάλιαρι, προερχόμενος από μια σούπερ για τον ίδιο σεζόν, η οποία μπορεί αν μπει παρακαταθήκη για να κάνει μεταγραφή είτε σε άλλο κλάμπ της Serie A' , είτε σε Ισπανία ή Γερμανία (ή μήπως και στην Νότιγχαμ)! 

5η) Οπότε η παρουσία του Μοντεστό στην Ιταλία και οι παραδοσιακές σχέσεις του με τον σύλλογο της Σαρδηνίας, μπορεί να είχαν και την μορφή βολιδοσκόπησης για το πόσο θα πάει όλο το πακέτο για Κάλιαρι και τις προτεραιότητες του Λυκογιάννη. Για να ξέρει όταν θα έπεφτε στο τραπέζι, στην σύσκεψη (με Μαρτίνς/Καρεμπέ/Ντι Μπαρτόλο) για τον προγραμματισμό της νέας σεζόν, η περίπτωση Λυκογιάννη σε σύγκριση με άλλους αριστερούς μπακ... 

6η) Ο Λεονάρντο Κούτρης μπορεί να έχει πάει με 2ετές δανεισμό στην Φορτούνα Ντύσελντορφ, μέχρι τον Ιούνιο του 2022, αλλά είναι στο χέρι του Ολυμπιακού αν θέλει να τον διακόψει αυτό το καλοκαίρι. Ρώτησα και μου είπαν πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν προβλέψει αυτό το ενδεχόμενο, δηλαδή να  μπορούν - εφόσον το θελήσουν - να σπάσουν τον δανεισμό του Κούτρη και να τον φέρουν πίσω στου Ρέντη. Το θέμα είναι τι θα πει ο Πέδρο Μαρτίνς, που θα έχει και φέτος τον πρώτο και τελευταίο λόγο στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Θα άναβε το πράσινο για τον Κούτρη (που στην Γερμανία έγινε βασικός κι αναντικατάστατος και πάει καλά στην Bundesliga 2) ο Πορτογάλος; Δυνατό ερώτημα...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτός είναι η πρώτη μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Ρίχνει χρήμα ο Μαρινάκης - Ποιον... διώχνει ο Μαρτίνς

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags