Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνάντηση με Μαρινάκη-Μελισσανίδη - Ποιοι πήγαν στο Μαξίμου
| 2021-05-18 13:31:00

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνάντηση με Μαρινάκη-Μελισσανίδη - Ποιοι πήγαν στο Μαξίμου

Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνάντηση με Μαρινάκη-Μελισσανίδη - Ποιοι πήγαν στο Μαξίμου

Έρχεται ένα πολύ "καυτό" καλοκαίρι, καθώς οι τελευταίες επισκέψεις στη χώρα μας δεν ήταν τυχαίες. Οι άνθρωποι της UEFA ήρθαν, μίλησαν και συνάντησαν πολλούς και διάφορους που ασχολούνται άμεσα ή έμμεσα με το ποδόσφαιρο.

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η αντιπροσωπεία της UEFA, αποτελούμενη από τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Κέβιν Λαμούρ, τον διευθυντή εθνικών ομοσπονδιών Ζόραν Λάκοβιτς και το μέλος της διεύθυνσης εθνικών ομοσπονδιών Μάριο Γεωργίου, δεν ήρθε για τριήμερο χαλάρωσης στην Αθήνα. Οι τρεις αξιωματούχοι έκαναν αλλεπάλληλες επαφές και άλλες είδαν το φως της δημοσιότητας και άλλες όχι. Για παράδειγμα οι Λ. Αυγενάκης και Θ. Ζαγοράκης δημοσιοποίησαν τις συναντήσεις και μάλιστα φωτογραφήθηκαν με τους απεσταλμένους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.



Οι Λαμούρ, Λάκοβιτς και Γεωργίου τα είπαν, επίσης με τον Β. Μαρινάκη και τον Δ. Μελισσανίδη. Υπάρχουν πολλά ανοιχτά θέματα στην ΕΠΟ και οι εξελίξεις θα φανούν μέσα στο καλοκαίρι.

Οι τρεις απεσταλμένοι πέρασαν και από το Μέγαρο Μαξίμου και συνομίλησαν με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη, ο οποίος αποφεύγει τις φωτογραφίες.



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τετράστια "κλοπή" Μελισσανίδη - Άρπαξε Έλληνα άσο μέσα από τα χέρια ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags