Facebook Pixel Αχιλλέας Μπέος - Δημήτρης Μελισσανίδης: "Αυτή είναι η αντιπρόταση Μπέου σε Μελισσανίδη - Με τόσα πάει στην ΑΕΚ - Έτσι τον... έχασε ο ΠΑΟΚ"
| 2021-05-18 14:55:00

"Αυτή είναι η αντιπρόταση Μπέου σε Μελισσανίδη - Με τόσα πάει στην ΑΕΚ - Έτσι τον... έχασε ο ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Αυτή είναι η αντιπρόταση Μπέου σε Μελισσανίδη - Με τόσα πάει στην ΑΕΚ - Έτσι τον... έχασε ο ΠΑΟΚ"

Η συμφωνία για Μήτογλου ώστε να πάει "πακέτο" με τον Δουβίκα και πόσα χρήματα θα χρειαστούν για να κλείσει το deal του Βόλου με την Ένωση για τον νεαρό αμυντικό. Τι θα ζητήσει ο Αχιλλέας Μπέος, το προφίλ του παίκτη και αν μπορεί να παίξει σε τόσο υψηλό επίπεδο.
 

Αχιλλέας Μπέος - Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο Γεράσιμος Μήτογλου απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στο ρεπορτάζ της Ένωσης, ως η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή που μπορεί να κάνει ο σύλλογος, και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Κώστα Παπαγεωργίου, δημοσιογράφος από τον Βόλο, για να μάθουμε περισσότερα.

"Αυτά είπε ο Μπέος για Μήτογλου - Δεν ξέρει αν θέλει να τον δώσει - Δανεικός για έναν χρόνο"

"Ο Μπέος είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλη ελληνική ομάδα για τον Μήτογλου, αλλά και πρόταση από ομάδα του εξωτερικού. Αν και ακουγόταν ο ΠΑΟΚ έντονα και φάνηκε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από την ΑΕΚ. Μάλιστα υπήρχε ενδιαφέρον για να πήγαιναν πακέτο με τον Δουβίκα. Υπήρξε επαφή ανάμεσα στις δύο ομάδες, είχε εκφραστεί ζεστά η Ένωση μετά το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Βόλο. Αλλά είχε πάρει την απόφαση για να αγωνιστεί στο εξωτερικό ο Δουβίκας και δεν προχώρησε η λύση πακέτο", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog o καλός συνάδελφος.

Τι παραπάνω μπορούμε να πούμε για το ενδιαφέρον της Ένωσης;

"Φαίνεται ότι υπάρχει πρόταση, ο Μπέος βέβαια δεν ξέρει αν θέλει να τον δώσει φέτος ή να τον κρατήσει μια ακόμα χρονιά και να τον δώσει την επόμενη με περισσότερα χρήματα. Από τη στιγμή όμως που μπορεί να υπάρξει πρόταση από την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να τον δώσουν από φέτος αλλά να ζητήσουν να μείνει για έναν ακόμα χρόνο δανεικός στην ομάδα". 

"Τσάμπα ο Μήτογλου - 500.000 ευρώ η πώληση - Για αυτό χάλασε στον ΠΑΟΚ"

Πόσα χρήματα ζητάει ο Βόλος για την παραχώρησή του;

"Αρχικά να πούμε ότι ήρθε τσάμπα στην ομάδα. Αν κρίνουμε από το γεγονός ότι ο Δουβίκας έφυγε με 1 εκατ. ευρώ, θεωρώ ότι ο Μήτογλου θα παραχωρηθεί με ένα ποσό κάπου στο μισό εκατομμύριο" .

Ποια είναι η άποψη που έχεις για τον παίκτη;

"Είναι ψηλός, πολύ δυνατός, αλλά παρά το σουλούπι του, που είναι βαρύ σκαρί, είναι αρκετά γρήγορος παίκτης. Από τα μέσα τής σεζόν παίρνει παιχνίδια και έγινε βασικός από το 2021 και μετά. Λόγω ηλικίας είναι επιρρεπής στα λάθη, επειδή του λείπει η εμπειρία δηλαδή, αλλά αν δουλευτεί πολύ μπορεί να κάνει τη διαφορά. Και στον Βόλο πίστευαν ότι θα είναι η πώληση που θα γίνει μετά από εκείνη του Δουβίκα. Κάνει επιθετική άμυνα, έχει και καλές τοποθετήσεις".

Με τον ΠΑΟΚ τι είχε συμβεί;

"Είχε ακουστεί για τον ΠΑΟΚ να πάει πακέτο με τον Δουβίκα, αλλά φαίνεται ότι χάλασε από την άρνηση του Δουβίκα να πάει στον ΠΑΟΚ. Ο Μπέος αποθέωσε τον Μήτογλου σε δηλώσεις του, γιατί είναι και από τα παιδιά που δουλεύουν πολύ. Είναι χαμηλών τόνων ως άνθρωπος, τον βλέπουμε και στον Βόλο: Δεν βγαίνει για να ξενυχτήσει". 

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Συνάντηση με Μαρινάκη-Μελισσανίδη - Ποιοι πήγαν στο Μαξίμου

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags