Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου - Τον... έσωσε το Brexit - Σούπερ deal με ΑΕΚ!
| 2021-05-19 10:00:00

"Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου - Τον... έσωσε το Brexit - Σούπερ deal με ΑΕΚ!

Του Ηλία Λιβάνιου
"Βουίζει η πιάτσα" για μεγάλη μεταγραφή Έλληνα άσου - Τον... έσωσε το Brexit - Σούπερ deal με ΑΕΚ!

Ο διεθνής άσος ετοιμάζεται για το άλμα στην καριέρα του και τα λεφτά θα είναι πολλά. Μετά από μία εντυπωσιακή χρονιά, πολλές ομάδες... σφάζονται να τον κάνουν δικό τους και μάλιστα χωρίς το ποσό να είναι μεγάλο. Πού θα πάει και ποιος... κερδίζει στην Ελλάδα.

Βαγγέλης Γιακουμάκης: Αρκετοί σύλλογοι παρακολουθούν την περίπτωση του Γιακουμάκη, ο οποίος περιμένει το προσεχές καλοκαίρι να κάνει τη μεταγραφή της... ζωής του, για να καρπωθεί τα όργια που έκανε φέτος στην Ολλανδία.

Μάλιστα, η Φένλο του κάνει και πιο εύκολο το έργο για τη νέα χρονιά, μιας και είναι δεδομένο ότι θα είναι ο πρώτος παίκτης που θα τεθεί προς πώληση από τη στιγμή που η ομάδα του υποβιβάστηκε στην δεύτερη εθνική κατηγορία, με αποτέλεσμα να μη τίθεται κάποιο ζήτημα για το εάν μπορεί να τον κρατήσει ξανά στο ρόστερ της.

Σε αυτό το πλαίσιο, τον παίκτη τον παρακολουθούν κορυφαίοι σύλλογοι της Ολλανδίας, ενώ το ίδιο ισχύει, κυρίως, για ομάδες της Championship. Εξάλλου, ο Γιακουμάκης πληροί τις προϋποθέσεις για άδεια εργασίας, σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς που ισχύουν μετά το Brexit.

Οπότε όλα είναι ανοιχτά για το που θα πάει, με την Αγγλία να θεωρείται ως... φαβορί για να βρεθεί ένα κλαμπ και να τον αγοράσει. Μια μεταγραφή που θα περιμένουν και στην ΑΕΚ, μιας και αναμένεται να λάβουν περίπου το 15%, από το κόστος στο οποίο θα πωληθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βούιξε η πιάτσα: "ΜΠΑΜ" με Λουτσέσκου στην κορυφαία ελληνική ομάδα - Έκανε λάθος ο Μελισσανίδης;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags