Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Σκούπα" στον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν, top ονόματα στη... μαύρη λίστα - Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή!
| 2021-05-19 11:30:00

"Σκούπα" στον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν, top ονόματα στη... μαύρη λίστα - Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή!

"Σκούπα" στον ΠΑΟ - Αυτοί φεύγουν, top ονόματα στη... μαύρη λίστα - Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή!

Οι πρώτες μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ και χωρίς τον προπονητή. Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει δώσει σχετική εντολή για... εκκαθάριση μετά την αποτυχημένη χρονιά, έρχονται μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Το Sportdog.gr αναλύει ποιοι φεύγουν και ποιοι έρχονται.

Παναθηναϊκός: Πρωτεύον ζήτημα στον Παναθηναϊκό είναι η επιλογή του επόμενου προπονητή. Αυτό δεν επιδέχεται συζήτησης. Εκείνος είναι που θα έχει την τελική κρίση για το υπάρχον ρόστερ, καθώς και τι είδους ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν το καλοκαίρι. Ωστόσο, επειδή μια πρώτη αξιολόγηση έχει ήδη γίνει, οι «πράσινοι» έχουν κάποια στάνταρ θέσεις στις οποίες θα ενισχύουν. 

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η απόκτηση τουλάχιστον ενός ενδεκαδάτου στόπερ. Λέμε τουλάχιστον, διότι ο τραυματισμός του Σένκεφελντ που τον αφήνει εκτός για τρεις μήνες, έχει βάλει σε σκέψεις τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και για δεύτερη καλή μεταγραφή κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα προτεραιότητα συνιστά η απόκτηση ενός βασικού δεξιού μπακ, καθώς ο Σάντσες οδεύει ολοταχώς στην πόρτα της εξόδου. Παράλληλα, ο Μολό έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης και εφόσον παραμείνει, θα υπολογίζεται ως μια μπακ απ λύση για τη συγκεκριμένη θέση.

Μια από τις καλύτερες μεταγραφές του Παναθηναϊκού του καλοκαιριού θα είναι ο εξτρέμ. Οι «πράσινοι» θα ενισχυθούν στα άκρα και στόχος είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί, να κάνει τη διαφορά. Αυτή που δεν έκανε φέτος ο... φευγάτος πλέον Αϊτόρ.

Τέλος, το «τριφύλλι» θα ενισχυθεί και στον άξονα, καθώς η μεσαία του γραμμή χρήζει αναβάθμισης. Όπως είναι φυσιολογικό, οι παραπάνω επικείμενες μεταγραφικές κινήσεις είναι ανεξάρτητες πωλήσεων. Εφόσον κάποιος αθλητής της ομάδας παραχωρηθεί, στη συνέχεια θα αντικατασταθεί.



** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην TOP άσος του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό - "Κόβει" την μπάλα αν δεν φύγει από την ΑΕΚ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags