Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τον έδιωξε ο Παναθηναϊκός και… απογειώθηκε η καριέρα του - Σούπερ σεζόν και βασικότατος
| 2021-05-19 14:14:00

Τον "έδιωξε" ο Παναθηναϊκός και… απογειώθηκε η καριέρα του - Σούπερ σεζόν και βασικότατος

Τον "έδιωξε" ο Παναθηναϊκός και… απογειώθηκε η καριέρα του - Σούπερ σεζόν και βασικότατος

Θα μπορούσε να βοηθήσει το Τριφύλλι φέτος; Παίζει άλλωστε σε μία θέση που οι Πράσινοι είχαν πρόβλημα και φέτος το καλοκαίρι ψάχνουν παίκτη για το συγκεκριμένο. Ο ίδιος πάντως περνάει καλά στο εξωτερικό, έχει συμβόλαιο και θα παραμείνει εκεί.

Παναθηναϊκός: Αρκετός κόσμος είχε παραξενευτεί όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την... κίνηση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Δημήτρη Κολοβέτσιου, με δεδομένο πως πρόκειται για Έλληνα αμυντικό σε αρκετά καλή ηλικία και αρκετά οικονομικό, ακόμη και για επιλογή που θα έρχεται από τον πάγκο.



Ο ίδιος μπορεί να μην χάρηκε με αυτή την απόφαση, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και στόχευσε να γίνει κάτοικος εξωτερικού. Μάλιστα, φαίνεται πως έχει βρει την ποδοσφαιρική του Ιθάκη στην Καϊσέρισπορ, από την οποία ξέχασε πως... είναι να βγαίνεις από την ενδεκάδα. Πρόλαβε να καταγράψει 36 συμμετοχές με 1 γκολ, ενώ ουσιαστικά έχασε μόλις 4 ματς, εκ των οποίων το ένα ήταν για τιμωρία λόγω κίτρινων καρτών.

Μάλιστα, η χρονιά κρίνεται... διπλά επιτυχημένη για τον ίδιο από τη στιγμή που η ομάδα του κατάφερε και σώθηκε για έναν πόντο και όλα δείχνουν πως ο έμπειρος στόπερ θα εξαντλήσει το διετούς διάρκειας συμβόλαιό του με τους Τούρκους.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags