Facebook Pixel Μπέρνλι - Λίβερπουλ: Διπλό τετράδας και Champions League για Λίβερπουλ μέσα στη Μπέρνλι! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-20 00:06:00

Διπλό τετράδας και Champions League για Λίβερπουλ μέσα στη Μπέρνλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διπλό τετράδας και Champions League για Λίβερπουλ μέσα στη Μπέρνλι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Λίβερπουλ πήρε πολύτιμη νίκη με 3-0 μέσα στην έδρα της Μπέρνλι, "έπιασε" την Λέστερ στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League και πλέον κρατάει την κατάσταση στα χέρια της εν όψει της τελευταίας αγωνιστικής.

Μπέρνλι - Λίβερπουλ: Οι Κόκκινοι του Γιούργκεν Κλοπ έχουν κάνει ένα απίστευτο ντεμαράζ τις τελευταίες αγωνιστικές και πλέον είναι αυτοί που βρίσκονται με το εισιτήριο του Champions League στο χέρι, με μία αγωνιστική να απομένει για το τέλος της Premier League.

Η Λίβερπουλ πανηγύρισε το σπουδαίο διπλό με 3-0 στην έδρα της Μπέρνλι, ανοίγοντας το σκορ με ωραίο πλασέ του Φιρμίνο στο 43' και "γράφοντας" το 2-0 με δυνατή κεφαλιά του Φίλιπς στο 52'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε με όμορφο σουτ στο 89' ο Τσάμπερλεϊν.

Πλέον οι "Reds"... έπιασαν στην τέταρτη θέση την Λέστερ με 66 βαθμούς και αυτή τη στιγμή υπερισχύουν στην ισοβαθμία, καθώς έχουν συνολική διαφορά τερμάτων +24, ενώ οι "αλεπούδες" έχουν +20. 

Αυτό σημαίνει ότι η Λίβερπουλ έχει πλέον τεράστιο προβάδισμα για την έξοδο στο Champions League, παίζοντας την τελευταία αγωνιστική με την Κρίσταλ Πάλας, την ώρα που η Λέστερ παίζει με την Τότεναμ και εκτός από νίκη θα θέλει και πολλά γκολ για να... υπερκεράσει την διαφορά των Κόκκινων (πάντα σε περίπτωση που επικρατήσουν της Πάλας).

Αξίζει να σημειωθεί ότι χρόνο συμμετοχής πήρε από τον Κλοπ και ο Κώστας Τσιμίκας, που πέρασε αλλαγή στο ματς στις καθυστερήσεις στη θέση του Μανέ.

Τέλος, στο άλλο βραδινό ματς η Γουέστ Χαμ νίκησε 3-1 με ανατροπή την υποβιβασμένη Γουέστ Μπρόμιτς και πολύ δύσκολα θα χάσει πλέον την έκτη θέση, που βγάζει στο Europa League.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags