Facebook Pixel Ολυμπιακός: Το όνομα του Μπουάνγκα βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων
| 2021-05-20 10:00:00

Μεταγραφή 10 εκατ. για Ολυμπιακό! "Νέος Βαλμπουενά, πίσω από Ομπαμεγιάνγκ - Καμία ελπίδα ο Σισέ"

του Γιώργου Κτενά
Μεταγραφή 10 εκατ. για Ολυμπιακό! "Νέος Βαλμπουενά, πίσω από Ομπαμεγιάνγκ - Καμία ελπίδα ο Σισέ"

"Βασικός όπως ο Εμβιλά, ούτε κοντός ούτε θεατρίνος όπως ο Ματιέ"! Σούπερ ανάλυση για τον παίκτη που "τσεκάρουν" στο Λιμάνι και ο οποίος έχει πολύ καλό βιογραφικό, αλλά και ένα τεράστιος κόστος. Με ποιον μοιάζει και γιατί θα έπαιζε βασικός με Μαρτίνς και οι τελευταίες εξελίξεις με τον Σισέ.
 

Ολυμπιακός: Το όνομα του Ντένις Μπουάνγκα βρίσκεται στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων και το sportdog.gr επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, που γνωρίζει όσο ελάχιστοι στην Ελλάδα το γαλλικό ποδόσφαιρο, προκειμένου να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες.

"10 εκατ. ευρώ για Μπουάνγκα - Πρόβλημα στον χαρακτήρα - Πολύ δυνατή περίπτωση"

"Το συμβόλαιό του λήγει το 2023. Είναι παίκτης που κοστίζει στα 9-10 εκατ. ευρώ. Είναι Γκαμπονέζος, θεωρώ ότι είναι ο καλύτερος παίκτης τής Γκαμπόν μετά τον Ομπαμεγιάνγκ. Είναι επιθετικός που παίζει παντού, δεξιοπόδαρος, δεν είναι φορ, βοηθάει ως δεύτερος επιθετικός. Δυνατά πόδια, γρήγορος, φαντασία έχει, πολύ καλός παίκτης", ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του στο sportdog ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Στη Λοριάν όταν ήταν, πίστευα ότι θα τα διαλύσει όλα. Στην Σεντ Ετιέν δεν έκανε κοιλιά μεν, αλλά δεν είχε την πρόοδο που φανταζόμουν. Φέτος έβγαλε και ένα πρόβλημα χαρακτήρα, γιατί δεν είχε μέταλλο ως παίκτης: Έχασε ένα πέναλτι στο ντέρμπι με τη Λιόν, στις καθυστερήσεις και τον πήρε από κάτω. Τον έβγαλε και από την 11άδα ο προπονητής, κατέληξε να μην έχει αυτοπεποίθηση. Αλλά αυτό το βάζω ως ένα μικρό αστερίσκο, γιατί τεχνικά μου αρέσει πολύ. Είναι γρήγορος, ντριπλέρ, μπουκάρει εύκολα, πατάει περιοχή, χτυπάει φάουλ. Και οι αριθμοί του όλα αυτά τα χρόνια είναι ικανοποιητικοί. Θεωρώ ότι είναι πολύ δυνατή περίπτωση".

"Δεν έχει παίξει ποτέ Ευρώπη - Θυμίζει Βαλμπουενά - Δεν θέλουν τον..."

Είναι παίκτης που μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα και Ευρώπη;

"Δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη και θα είναι τεστ και για αυτόν. Η ηλικία του είναι σούπερ. Πίστευα ότι μετά τη Λοριάν θα έκανε μεγαλύτερη εκτίναξη. Δεν θα τον έπαιρνα για βασικό στη Λιόν για παράδειγμα, αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ αξιόλογη περίπτωση".

Ποιον θυμίζει στο παιχνίδι του;

"Τον Βαλμπουενά θυμίζει στο παιχνίδι του, αλλά δεν είναι κοντός ούτε θεατρίνος όπως ο Ματιέ. Θα του έβαζα συνολικά 7 στα 10. Ποιοτικά είναι τύπου Εμβιλά, μπορεί να έρθει και να πάρει φανέλα βασικού στην 11άδα δηλαδή όπως συνέβη το περασμένο καλοκαίρι με τον Εμβιλά. Αλλά θα είναι δύσκολη η μεταγραφή χωρίς να δώσει αρκετά λεφτά ο Ολυμπιακός".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για την πορεία του Σισέ στην Σεντ Ετιέν.

"Δεν έκανε τίποτα ο Σισέ. Είναι ψηλός και δυνατός, αλλά είναι και άτεχνος. Δεν θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα, δεν υπάρχει περίπτωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ρουκέτα" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό! Μυθικό deal 38 εκατ. ευρώ - Συναγερμός σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags