Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Το πήρε πάνω του ο Ζαγοράκης - Απόφαση-φωτιά για την Εθνική - Ποιοι του... έριξαν άκυρο!
| 2021-05-20 22:32:00

Το πήρε πάνω του ο Ζαγοράκης - Απόφαση-φωτιά για την Εθνική - Ποιοι του... έριξαν άκυρο!

Του Ηλία Λιβάνιου
Το πήρε πάνω του ο Ζαγοράκης - Απόφαση-φωτιά για την Εθνική - Ποιοι του... έριξαν άκυρο!

Εξέλιξη που προκάλεσε ουκ ολίγες συζητήσεις στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Τι αποφάσισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ για την επόμενη ημέρα της Εθνικής και πώς κατέληξε σε αυτή τη λύση.

Εθνική Ελλάδας: Ο Θοδωρής Ζαγοράκης το έχει πάρει πάνω του σε αρκετά θέματα της ΕΠΟ, θέλοντας να κάνει αρκετές αλλαγές, όπου... μπορεί, αλλά και να μπορεί να περνάει δικές του αποφάσεις. Μάλιστα, σήμερα (20/5) το πρωί γνωστοποιήθηκε ότι βρέθηκε και ο εκλεκτός για να αναλάβει το κενό που άφησε ο Γιάννης Γκούμας στην Εθνική Ελπίδων!

Η τελική επιλογή είναι αυτή του Γιώργου Σίμου, με τον Ζαγοράκη να μη μιλάει μόνο μαζί του. Για να φτάσει εκεί, ο πρόεδρος της ΕΠΟ είχε... ζυγίσει αρκετά το θέμα και πρώτο φαβορί στα δικά του μάτια φάνταζε ο Δέλλας. Ωστόσο ο Κολοσσός που ήθελε να αναλάβει τη χώρα μας πριν έρθει ο Φαν Σχιπ θα μπορούσε να θεωρήσει ως... πισωγύρισμα να ξεκινήσει από τις Ελπίδες.

Από εκεί και πέρα, μίλησε και με τους Ελευθερόπουλο και Βενετίδη, οι οποίοι ωστόσο ψάχνουν τον επόμενο πάγκο για να πάνε ως πακέτο! Οπότε και προέκυψε ο πρώην προπονητής του ΟΦΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Εκτόξευση" στα 6 εκατ. για Έλληνα άσο - Σκάει μεταγραφάρα στη Γερμανία - Τον… έχασε Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags