Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας - Ολυμπιακός: "Εκτόξευση" στα 6 εκατ. για Έλληνα άσο - Σκάει μεταγραφάρα στη Γερμανία - Τον… έχασε Ολυμπιακός!
| 2021-05-20 13:30:00

"Εκτόξευση" στα 6 εκατ. για Έλληνα άσο - Σκάει μεταγραφάρα στη Γερμανία - Τον… έχασε Ολυμπιακός!

"Εκτόξευση" στα 6 εκατ. για Έλληνα άσο - Σκάει μεταγραφάρα στη Γερμανία - Τον… έχασε Ολυμπιακός!

Deal με κορυφαία ευρωπαϊκή ομάδα και ποιος πρόεδρος "κλαίει" στην Ελλάδα. Διεθνής άσος μετά από μία εξαιρετική χρονιά, ετοιμάζεται για νέο συμβολαίο και πιθανότατα μία ακόμα μεταγραφή. Τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι και η αποκάλυψη που έκανε ιδιοκτήτης ομάδας της Superleague.

Εθνική Ελλάδας - Ολυμπιακός: Ο Ντίνος Μαυροπάνος διανύει την κορυφαία χρόνια της καριέρας του, αν αναλογιστούμε το γεγονός ότι έχει σταθερό ρόλο σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα, η οποία μάλιστα έχει εξασφαλίσει και την παραμονή της στην Μπουντεσλίγκα αρκετά άνετα. 

Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο για τον ίδιο το γεγονός ότι ήδη έχει εκτοξεύσει την μεταγραφική του αξία στα 6 εκατ. ευρώ, παρότι το περασμένο καλοκαίρι κόστιζε μόλις 2.4 εκατ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι ο δανεισμός του στους Σουηβούς έχει διάρκεια μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς, την ώρα που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι το 2023.

Οι εμφανίσεις του είναι τόσο ικανοποιητικές που δεν θα αποκλείαμε η Στουτγκάρδη να ζητούσε είτε έναν ακόμη δανεισμό του, είτε να προσπαθούσε να εξαγοράσει τα δικαιώματά του. Εξέλιξη που αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή του και ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ ανέφερε πως από όσα μαθαίνει ο πρώην παίκτης του θα γίνει… μόνιμος κάτοικος Γερμανίας, εξέλιξη που δεν τον βολεύει, καθώς υπήρχε ειδική συμφωνία για έξτρα χρήματα, σε κάθε συμμετοχή του με τους «κανονιέρηδες».

Υπενθυμίζεται ότι η Άρσεναλ τον είχε αποκτήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα έναντι περίπου 2 εκατ. ευρώ, ενώ τότε υπήρχε πρόταση και από τον Ολυμπιακό και είναι δεδομένο πως θα απαιτούσε τουλάχιστον τα διπλά χρήματα για να τον αποδεσμεύσει. Βάσει των δεδομένων, όπως είναι η κατάσταση τώρα, το πιθανότερο σενάριο θα είναι να προβεί σε επέκταση του συμβολαίου του με την Άρσεναλ μέχρι το 2024 και στη συνέχεια να συζητήσει με τους Γερμανούς.

Φέτος μετράει 21 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ έκανε και το αναμενόμενο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδος, δείγμα ότι είναι πλέον έτοιμος να δείξει το ποιος είναι πραγματικά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή 10 εκατ. για Ολυμπιακό! "Νέος Βαλμπουενά, πίσω από Ομπαμεγιάνγκ - Καμία ελπίδα ο Σισέ"

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags