Facebook Pixel Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος - Παναθηναϊκός: Η... αλήθεια του Μπόλονι για Λάζαρο - Έτσι "κόπηκε" από ΠΑΟ - Ξέχασε Μαρινάκη που τον πήγε στο Λιμάνι
| 2021-05-21 14:03:00

Η... αλήθεια Μπόλονι για Λάζαρο - Γιατί "κόπηκε" η μεταγραφή σε ΠΑΟ - Με εντολή Μαρινάκη η "κλοπή"

Οι Μιχείες
Η... αλήθεια Μπόλονι για Λάζαρο - Γιατί "κόπηκε" η μεταγραφή σε ΠΑΟ -  Με εντολή Μαρινάκη η "κλοπή"

Το νέο άνοιγμα στο Τριφύλλι, ο Καραγκούνης και όσα έγιναν τον Γενάρη. Οι δηλώσεις του Χριστοδουλόπουλου που προκάλεσαν "ντόρο", η... απάντηση του Ρουμάνου κόουτς σε όσα ισχυρίστηκε και πώς προσπαθεί να ανοίξει την "πόρτα" για επιστροφή στον Παναθηναϊκό.

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήταν όντως χειμμαρώδης στην συνέντευξη του - ποταμός στο SDNA, με πολλές ατάκες που σήκωσαν απο...σκόνη μέχρι θόρυβο! Και ήταν εμφανές πως τώρα που πλησιάζει στο φινάλε καριέρας, λίγο πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, δεν είχε πρόβλημα να γίνει...λαλίστατος, να μιλήσει για όλους και για όλα ακόμη και με κυνικό ύφος.

Όπως βέβαια έκανε... μπαμ και το "ανοιγμά" του στον Παναθηναϊκό, δηλαδή στην μοναδική ομάδα της Big 4 (αγωνίστηκε και στις τέσσερις), που ελπίζει/θεωρεί πως μπορεί να βρεί έστω...μισάνοικτη την πόρτα της! Προφανώς αρχικά ως ποδοσφαιριστής και μετά ως στέλεχος εξ ού και η αποθέωση του ''αρχηγού της καρδιάς μου, τον αγαπώ πολύ" Γιώργου Καραγκούνη (διατηρούν και οικογενειακές σχέσεις). Ο τελευταίος εμφανίζεται να είναι προ των πυλών στο Κορωπί και ο Λάζαρος βρήκε την ευκαιρία - και το τάιμινγκ - να πετάξει το... αυθόρμητο : " η μεγαλύτερη χαρά μου θα ήταν να γυρίσω στον Παναθηναϊκό, κάπου μαζί με τον Γιώργο Καραγκούνη"!

Θυμίζω πως ο Λάζαρος που έβγαλε πικρία για τις συμπεριφορές απεναντί του απο Μελισσανίδη και Πέδρο Μαρτίνς, αποτέλεσε μια προσωπική μεταγραφή του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Ολυμπιακό (με εντολή του προέδρου χειρίστηκε υποδειγματικά η Λίνα Σουλούκου), του οποίου δεν έκρυψε ποτέ ότι ήταν η οπαδός του από πιτσιρικάς ενώ είχε γίνει και σύνθημα στην Θύρα 7.

Όσον αφορά σε αυτό που αποκάλυψε ο Λάζαρος στην συνέντευξη του, δηλαδή πως τον Γενάρη τον έκοψε ο Λάζλο Μπόλονι από τον Παναθηναϊκό, χωρίς να... "ξέρω τον λόγο αν και ο Μακέντα που χθες ήμουν για καφέ και μου έλεγε ο τι του έλεγε ο Μπόλονι τι έξυπνος παίκτης που είμαι και να με προσέχουν", η στήλη το γνώριζε αλλά αρκετά διαφορετικά, από την πλευρά του Ρουμάνου προπονητή.

Συγκεκριμένα, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ήθελε να φύγει από τον Ατρόμητο, είχε ξενερώσει με τον Κάναντι και του είχε μπει η ιδέα της επιστροφής στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε ως σκέψη την είχε και τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν δεν τον ανανέωσαν στον Ολυμπιακό, πριν τα βρει με τον Σπανό και πάει στον Ατρόμητο. Τότε όμως, δεν βρήκε (ούτε ο ίδιος, ούτε ο ατζέντης του) καμία ανταποκριση, ήταν η περίοδος των Τσάβι Ρόκα - Πογιάτος στο "τριφύλι"...

Τον Δεκέμβριο, λοιπόν, ο Λάζαρος όντως εκδήλωσε πάλι τάσεις επιστροφής στον Παναθηναϊκό και ψάχτηκε να βρει τις κατάλληλες γέφυρες. Ο ατζέντης του Χριστοδουλόπουλου προσέγγισε τον ατζέντη του Μπόλονι και τον πρότεινε, έγινε κουβέντα μεταξύ τους με τον Ρουμάνο κόουτς να αναγνωρίζει την ποιότητα/κλάση του άσου αλλά να έχει ενστάσεις για την ηλικία του.

Στο δια ταύτα: ο Μπόλονι δεν τον "έκοψε" μαχαίρι, ούτε όμως, ζήτησε την απόκτηση του, ο Λάζαρος δεν ήταν προτεραιότητα και το είχαν (δήθεν) αφήσει για το φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αν κι εφόσον άδειαζε και κάποια θέση. Ουσιαστικά του είχαν "χρυσώσει το χάπι". Γενικά - όχι μόνο ο Μπόλονι - όλος ο Οργανισμός του Παναθηναϊκού ήταν ΤΟΤΕ αρνητικός για την επιστροφή του Λάζαρου!!



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη για ΠΑΟ: "Σκάει" επίσημη πρόταση για την ΠΑΕ - Αυτός την θέλει, "πρόβλημα" ο Αλαφούζος!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags