Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πληρώνει" Κούγια ο Ολυμπιακός - "Πόρτα" Μαρτίνς σε Έλληνα - Τον "στέλνει" στη νέα ομάδα ο Μαρινάκης
| 2021-05-22 10:00:00

"Πληρώνει" Κούγια ο Ολυμπιακός - "Πόρτα" Μαρτίνς σε Έλληνα - Τον "στέλνει" στη νέα ομάδα ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
"Πληρώνει" Κούγια ο Ολυμπιακός - "Πόρτα" Μαρτίνς σε Έλληνα - Τον "στέλνει" στη νέα ομάδα ο Μαρινάκης

Τον ξεχώρισαν στο Λιμάνι και μετά τον ΠΑΟΚ κάνουν κίνηση για να τρέξει η μεταγραφή. Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον... βλέπει για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ενώ ούτε στη Νότιγχαμ μπορεί να πάει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για ποια ομάδα προορίζεται λοιπόν;

Ολυμπιακός: Ένα μόνο παιχνίδι απομένει για μπει να τέλος στη δεύτερη συνεχόμενη σεζόν απόλυτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες φιλοδοξούν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου για να πετύχουν το δεύτερο σερί νταμπλ.

Φυσικά ήδη έχει ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν, ενώ τα ονόματα που "παίζουν" πλέον στα ρεπορτάζ των πρωταθλητών Ελλάδας... πέφτουν βροχή.

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι Ερυθρόλευκοι, που κάθε χρόνο τσεκάρουν τις αξιόλογες περιπτώσεις παικτών από την εγχώρια αγορά, έχουν σε περίοπτη θέση τον Δημήτρη Πινακά της ΑΕΛ.

Το ενδιαφέρον για τον 19χρονο επιθετικό είναι υπαρκτό εδώ και μήνες, καθώς ο άσος της ΑΕΛ είχε κλέψει την παράσταση στον πρώτο γύρο της φετινής Superleague. Το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος δεν ήταν εφάμιλλο για τον Πινακά, όμως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν μελετήσει διεξοδικά τον παίκτη και θεωρούν ότι έχει τα προσόντα να πρωταγωνιστήσει σε υψηλό επίπεδο.

Ο υποβιβασμός της Λάρισας σε συνδυασμό με τις καλές σχέσεις που έχει η ομάδα του Αλέξη Κούγια με τον Ολυμπιακό, καθιστούν τον Πινακά ως μια περίπτωση παίκτη που οι Πειραιώτες θα μπορούσαν να εντάξουν στο δυναμικό τους το φετινόι καλοκαίρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, η τελική απόφαση για το αν θα γίνει κίνηση για τον ταλαντούχο άσο θα παρθεί μετά τον τελικό Κυπέλλου στις 22 Μαΐου.

Πάντως, ακόμα κι αν ο Πινακάς φορέσει τα ερυθρόλευκα, πιθανότατα δεν θα μπει αμέσως στις βασικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά θα χρειαστεί να κάνει πρώτα το "αγροτικό" του. Στην επίθεση του Ολυμπιακού υπάρχουν ήδη αρκετές επιλογές, ενώ οι πρωταθλητές Ελλάδας θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα φορ κλάσης, με το όνομα του Τικίνιο Σοάρες να παίζει δυνατά στην επικαιρότητα.

Συνεπώς, ο Πινακάς αναμένεται είτε να παραχωρηθεί δανεικός είτε ακόμα και να ενταχθεί στη Β' ομάδα του Ολυμπιακού, σε περίπτωση που περάσει η πρόταση για την παρουσία θυγατρικών ομάδων  από τις ΠΑΕ της πρώτης κατηγορίας στη Super League 2 από την επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" στον Ολυμπιακό πριν τον τελικό - Χάνει κορυφαίο άσο - Εκτόξευση λόγω… Γιουνάιτεντ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags