Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Φρέσκο" ρεπορτάζ για τον τελικό - Έτσι "χτυπάει" ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς - Ποιος "παίζει" για βασικός!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-22 11:47:00

"Φρέσκο" ρεπορτάζ για τον τελικό - Έτσι "χτυπάει" ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς - Ποιος "παίζει" για βασικός!

Sportdog Team
"Φρέσκο" ρεπορτάζ για τον τελικό - Έτσι "χτυπάει" ΠΑΟΚ ο Μαρτίνς - Ποιος "παίζει" για βασικός!

Απόψε στις 21:00 Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα "μονομαχήσουν" για το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον προπονητή των Πειραιωτών να δοκιμάζει πρόσωπα και πράγματα, επιφυλάσσοντας ακόμα και... εκπλήξεις στο βασικό σχήμα του τελικού.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Τις δοκιμές που έκανε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αποψινού τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ μετέφερε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει φαβορί με την εικόνα που είχαν οι ομάδες μέσα στη σεζόν, όμως είναι ένα ματς που μπορεί να συμβούν τα πάντα και ο πιο αδύναμος να ανατρέψει τα προγνωστικά. Φαβορί είναι ο Ολυμπιακός, αλλά παίζει με την ομάδα που θα μπορούσε να τον δυσκολέψει περισσότερο από κάθε άλλη. Αν ήταν 100% έτοιμος ο Σωκράτης, που έρχεται με δύο προπονήσεις, φαντάζομαι ίσως να μην χρησιμοποιούσε και τον Εμβιλά στο κέντρο της άμυνας.

Ο Μαρτίνς τα δοκίμασε όλα. 3-4-3 με τον Σωκράτη, μετά με Εμβιλά και 4-3-3 με Σωκράτη και με τον Ελ Αραμπί ως εξτρέμ και μετά σέντερ φορ. Δοκίμασε και Φορτούνη. Φαίνεται πως θα ξεκινήσει ο Σωκράτης και ο Ελ Αραμπί ως σέντερ φορ με Μπρούμα και Μασούρα», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια μίλησε για την υπόθεση του Τικίνιο.

«Θέλουν να ξεκαθαρίσουν άμεσα του Τικίνιο, για να ξέρουν τι θα γίνει, και αν δεν προχωρήσει, να στραφούν σε άλλες λύσεις», είπε χαρακτηριστικά.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags