Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Βρέθηκε στο σκάφος του Μελισσανίδη, υπογράφει στον Παναθηναϊκό - Μεγάλο... κόλπο Αλαφούζου!
| 2021-05-22 16:55:00

Βρέθηκε στο σκάφος του Μελισσανίδη, υπογράφει στον Παναθηναϊκό - Μεγάλο... κόλπο Αλαφούζου!

του Νίκου Στεργίου
Βρέθηκε στο σκάφος του Μελισσανίδη, υπογράφει στον Παναθηναϊκό - Μεγάλο... κόλπο Αλαφούζου!

Τον ήθελαν στην ΑΕΚ, συζήτησαν μαζί του, όμως πρόλαβε το Τριφύλλι. Ποιος είναι ο... εκλεκτός των Πρασίνων, οι συζητήσεις με την Ένωση και η επίσκεψη στο σκάφος του Δημήτρη Μελισσανίδη. Τρομερή εξέλιξη...

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ: Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τις δύο θητείες του στον Ηρακλή και από μια σε Νίκη Βόλου, Παναχαϊκή.

Οι Πράσινοι βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον πολύπειρο τεχνικό, που αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί διαφορετικά, θα μπορούσε να έχει γυρίσει νωρίτερα στην Ελλάδα, αλλά για λογαριασμό της ΑΕΚ!

Όσοι παρακολουθούν το ρεπορτάζ της Ένωσης, θα θυμούνται πως ο Γιοβάνοβιτς είχε φτάσει κοντά στον Δικέφαλο δύο φορές. Μία πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Μάσιμο Καρέρα και άλλη μια προτού επιστρέψει ο Μανόλο Χιμένεθ. Μάλιστα στην πρώτη περίπτωση ο 58χρονος τεχνικός είχε συναντηθεί με τον ίδιο τον Δημήτρη Μελισσανίδη στο σκάφος του.



Οι συζητήσεις του Γιοβάνοβιτς με την Ένωση δεν κατέληξαν σε συμφωνία, αφού εκείνει την περίοδο ο Σέρβος ήταν "σκληρός" διαπραγματευτής, με κύρια αιτία της στάσης του το γεγονός ότι είχε δεύτερες σκέψεις για επιστροφή στην Ελλάδα.  Εκτός αυτού, υπήρχαν και ορισμένες εκκρεμότητες αναφορικά με το συμβόλαιό του στην Αλ Νασρ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Πάντως, αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο τότε τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Ίλια Ίβιτς, είχε σε τεράστια εκτίμηση τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτι που μετέφερε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου έχει πολύ θετική γνώμη για τον Γιοβάνοβιτς ως προπονητή και ως επαγγελματία συνολικά. Κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι που στο παρελθόν τον συνάντησε στο σκάφος του και που το όνομά του έχει επανέλθει στην επικαιρότητα του συλλόγου, τώρα που αναζητά τον διάδοχο του Χιμένεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βιεϊρά και Λε Γκουέν η πρόταση Ντρεοσί - Άκυρο από… Ολυμπιακό - "Σκάει" μεγάλη επιστροφή στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags