Facebook Pixel Φοβερές ατάκες από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για ΠΑΟΚ - "Θα πανηγυρίσει η πόλη, ξέρουν ότι είμαι..."
| 2021-05-22 21:38:00

Φοβερές ατάκες από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για ΠΑΟΚ - "Θα πανηγυρίσει η πόλη, ξέρουν ότι είμαι..."

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης για ΠΑΟΚ - "Θα πανηγυρίσει η πόλη, ξέρουν ότι είμαι..."

Θέση για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας πήρε ο Κωνσταντίνος Ζέρβας μέσω συνέντευξης που έδωσε σε σταθμό της Θεσσαλονίκης, όπου είπε πολύ ξεκάθαρα την ομάδα που είναι και τι θα υποστηρίξει το βράδυ του Σαββάτου (22/5) στο ΟΑΚΑ

Κωνσταντίνος Ζέρβας - ΠΑΟΚ: Ο "δικέφαλος του Βορρά" αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό το βράδυ του Σαββάτου (22/5) στον τελικό κυπέλλου και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης πήρε θέση για τις... προτιμήσεις του μέσα από συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

"Ανήκω στην οικογένεια του ΠΑΟΚ θυμάμαι σαν όνειρο τα πρώτα Κύπελλα. Να ευχηθώ στην ομάδα της πόλης μας να το φέρει το Κύπελλο στην πόλη. Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ένας τελικός όπως τον περιμέναμε στο τέλος της σεζόν. Εμένα δεν μου αρέσει να μπαίνω σε άδειο γήπεδο. Προτιμώ να ακούω την χορωδία των φιλάθλων. Αλλά ο τελικός είναι τελικός μετά από λίγα χρόνια μπορεί να μην θυμάται κανείς ότι ήταν με άδειες κερκίδες.

Αν κατακτηθεί με το καλό το Κύπελλο, η πόλη όσο μπορέσει θα το γιορτάσει κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες βεβαία με τον κορωνοϊό. Να κάνω πάλι την έκκληση ότι μακάρι να χαρούμε αλλά να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει ο κορωνοϊός, υπάρχει ο κίνδυνος, και το λέω και στους φιλάθλους, ότι αν πάρει ο ΠΑΟΚ το κύπελλο, να μην κατηγορηθούν ότι τελικά το πανηγύρισαν αλλά δεν κράτησαν τα μέτρα και έχουμε μετά επιπτώσεις στην πόλη. Η χαρά χαρά και η επιτυχία επιτυχία αλλά ας μην ξεχνάμε ότι ο ιός είναι δίπλα μας είναι εδώ", είπε για τον ΠΑΟΚ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags