Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πάρτι... μέχρι το ξημέρωμα σε αεροδρόμιο και Λευκό Πύργο - Παίκτης του ΠΑΟΚ πέταξε το μετάλλιο! (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-23 04:29:00

Πάρτι μέχρι το πρωί, τρελή υποδοχή - Συνθήματα κατά Ολυμπιακού - Παίκτης πέταξε το μετάλλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πάρτι μέχρι το πρωί, τρελή υποδοχή - Συνθήματα κατά Ολυμπιακού - Παίκτης πέταξε το μετάλλιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτη τρέλα σε Ελ. Βενιζέλος, "Μακεδονία" και στους δρόμους της Θεσσαλονίκης μέχρι τα ξημερώματα από τους φίλους του Δικεφάλου, που υποδέχθηκαν την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία και την αποθέωσαν για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, κόντρα στον Ολυμπιακό. Τρομερές σκηνές στα αεροδρόμια, τρέλα πάνω στο πούλμαν. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ...
 

ΠΑΟΚ: Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τον ΠΑΟΚ, καθώς κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας, νικώντας στον τελικό με 2-1 τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. 

Το… πάρτι ξεκίνησε για τον Πάμπλο Γκαρσία και τους παίκτες στο χορτάρι του γηπέδου, συνεχίστηκε στα αποδυτήρια και «απογειώθηκε» δύο περίπου ώρες μετά τα μεσάνυχτα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκατοντάδες φίλοι του Δικεφάλου μετέτρεψαν σε... Τούμπα το αεροδρόμιο Σπατών, άναψαν δεκάδες καπνογόνα και μόλις έφτασε το πούλμαν, σήκωσαν στα χέρια παίκτες και προπονητή.

Στη συνέχεια όμως και λίγο μετά τις 03.00 υπήρξε και… part 2 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ, μετά το… πάρτι στον Λευκό Πύργο, πήγαν εκεί και υποδέχθηκαν την ομάδα. Στο πάρτι ήταν οργανωτής κερκίδας ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ενώ ο Κρμέντσικ ήταν τόσο ενθουσιασμένος με την υποδοχή που πέταξε το αναμνηστικό του μετάλλιο στον κόσμο!

'Οπως θα δείτε και στα βίντεο, παίκτες πάνω στο πούλμαν έκαναν... εξέδρα μαζί με τον κόσμο, φωνάζοντας συνθήματα για τον Δικέφαλο, το Κύπελλο και πολλά υβριστικά κατά του Ολυμπιακού. Κάποια μάλιστα από αυτά τα συνθήματα, ίσως θεωρηθούν και απαράδεκτα που τραγουδούθηκαν από επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, καθώς όπως φαίνεται στο βίντεο, δεν τα φώναζαν μόνο ξένοι που δεν καταλάβαιναν τι έλεγαν!

Δείτε σχετικά βίντεο:

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags