Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τρία ονόματα για μεταγραφές που προκαλούν ενθουσιασμό!
| 2021-05-24 08:31:00

"Μολότοφ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Φέρνει εξτρέμ από Premier League - "Τρέμει" ο Αραμπί

Sportdog Team
"Μολότοφ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Φέρνει εξτρέμ από Premier League - "Τρέμει" ο Αραμπί

Μπορεί, επίσημα, να βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου αλλά είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες έχουν εκπονήσει πλάνο για την ενίσχυσή τους και θέλουν να τον δουν να γίνεται πράξη - Διαβάστε τα δύο ονόματα που υπάρχουν σήμερα στο ρεπορτάζ!

Ολυμπιακός: Επιθετικός και εξτρέμ ψηλά στη λίστα των Πειραιωτών!

Μπορεί, επίσημα, να βρισκόμαστε εκτός μεταγραφικής περιόδου αλλά είναι σαφές ότι οι Πειραιώτες έχουν εκπονήσει πλάνο για την ενίσχυσή τους και θέλουν να το δουν να γίνεται πράξη - Διαβάστε τα τρία ονόματα που υπάρχουν σήμερα στο ρεπορτάζ!

"Προ των πυλών - Ο Τικίνιο, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, αναμένεται να αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ίσως και εντός της εβδομάδας!", αναφέρει πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ τής εφημερίδας ΦΩΣ και στη συνέχεια προσθέτει: "Τρέχει και του εξτρέμ, με τους Νέλσον (Άρσεναλ) και Ενκουντού (Μπεσίκτας) σε περίοπτη θέση".

Ο Πρωταθλητής από την πλευρά του σχολιάζει στο κεντρικό πρωτοσέλιδο θέμα του: "Τικίνιο και Ενκουντού - Ο Γάλλος βρίσκεται σε πρώτο πλάνο για εξτρέμ - Ο Βραζιλιάνος φορ όλα δείχνουν ότι θα τα βρει με τον Ολυμπιακό ίσως και εντός της ημέρας, μολονότι μετά την Τράμπζονσπορ και η Μπεσίκτας του κατέθεσε προσφορά"!

Ο Ολυμπιακός έχει πατήσει το πόδι στο μεταγραφικό γκάζι και όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags