Facebook Pixel ΑΕΚ: "Ρουκέτες" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ - Τα δεδομένα για Μιλόγεβιτς-Ρεμπρόφ - Έτσι θα έρθει ο Αραούχο!
| 2021-05-24 12:49:00

"Ρουκέτες" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ - Τα δεδομένα για Μιλόγεβιτς-Ρεμπρόφ - Έτσι θα έρθει ο Αραούχο!

Sportdog Team
"Ρουκέτες" στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ - Τα δεδομένα για Μιλόγεβιτς-Ρεμπρόφ - Έτσι θα έρθει ο Αραούχο!

Ρεπόρτερ της Ένωσης ανέλυσε τα δεδομένα για τον επόμενο προπονητή της ομάδας, ενώ μίλησε και για τον Σέρχιο Αραούχο, εξηγώντας με ποιον τεχνικό από τους δύο είναι πιο πιθανό να επιστρέψει και ο ίδιος στους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Η ΑΕΚ ελπίζει να κλείσει μέσα στην εβδομάδα προπονητή με τον Σεργκέι Ρεμπρόφ πρώτη επιλογή, αλλά την υποψηφιότητα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να κερδίζει πόντους, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

«Η πρώτη επιλογή ήταν ο Λουτσέσκου, για διάφορους λόγους δεν έγινε και μετά υπήρχε μια λίστα υποψηφίων. Πρώτος στόχος είναι ο Ρεμπρόφ, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει ούτε το θέμα της Φερεντσβάρος. Αν δεν του έκανε το ελληνικό πρωτάθλημα θα το είχε ξεκόψει από την αρχή. Η πιο χειροπιαστή πρόταση είναι της ΑΕΚ, αλλά υπάρχουν και τα Εμιράτα και η εθνική Ουκρανίας. Είναι γύρω στο 1 εκατ. ευρώ και με κάποια μπόνους η βελτιωμένη πρόταση που του έγινε την Παρασκευή. Δεν έχει βάλει deadline η ΑΕΚ, αλλά πιέζει γιατί δεν μπορεί να κυλήσει και απεριόριστος χρόνος», τόνισε και πρόσθεσε:

«Δεν παίρνει μια ομάδα πάντα τον πρώτο της στόχο. Για τον Μιλόγεβιτς πάντα υπήρχε εκτίμηση. Είχε πει παλαιότερα όχι στην ΑΕΚ γιατί είχε πολύ μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Υπάρχουν και άλλοι δύο προπονητές υπόψη».

Όσο για τα μεταγραφικά; «Έγινε μια επαφή με τον Αραούχο μέσω του πατριού του. Πλέον τα οικονομικά είναι πιο εφικτά. Αν επιλεγεί ο Μιλόγεβιτς θεωρώ πιο πιθανό να επιστρέψει ο Αραούχο, γιατί τον γνωρίζει καλά. Το βάρος μεταγραφικά πάντως έχει πέσει σε τερματοφύλακα και κεντρικό αμυντικό. Θέλει επίσης αμυντικό χαφ, πλάγια μπακ, έναν αριστερό εξτρέμ και σέντερ φορ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags