Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η συνάντηση Μαρινάκη στον τελικό με ΠΑΟΚ - Τα… έχωσε για Έλληνα παίκτη - Το μεγάλο του "παράπονο"
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-24 21:30:00

Η συνάντηση Μαρινάκη στον τελικό με ΠΑΟΚ - Τα… έχωσε για Έλληνα παίκτη - Το μεγάλο του "παράπονο"

Η συνάντηση Μαρινάκη στον τελικό με ΠΑΟΚ - Τα… έχωσε για Έλληνα παίκτη - Το μεγάλο του "παράπονο"

Τον είδε ξαφνικά μπροστά του και δεν γινόταν να μην μιλήσει. Ποιον συνάντησε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακό στο Ολυμπιακό Στάδιο και γιατί του τα... έχωσε; Είχε σχέση αυτή η εξέλιξη με το παιχνίδι κόντρα στον Δικέφαλο και την απώλεια του Κυπέλλου; Διαβάστε στο Sportdog.gr!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Δεν έλειψαν και τα παρατράγουδα στο ΟΑΚΑ το περασμένο Σάββατο (22/5), ημέρα διεξαγωγής του τελικού.

Δεν έγινε κάτι σοβαρό, αλλά είναι ένα δείγμα για την τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στενός συνεργάτης του Βαγγέλη Μαρινάκη συνάντησε στο Ολυμπιακό Στάδιο τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Αυτός θεώρησε σωστό να τον χαιρετήσει, αφού δεν έχουν και κάτι να τους χωρίζει. Ισα ίσα που η «γαλανόλευκη» πρέπει να ενώνει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Η αντίδραση όμως του ανθρώπου του προέδρου του Ολυμπιακού αιφνιδίασε τον Κωνσταντινίδη, ο οποίος γενικά είναι ήπιων τόνων και αποφεύγει τις ακραίες κινήσεις. Του έκανε λοιπόν παράπονα για συγκεκριμένη κλήση ποδοσφαιριστή στην Εθνική Ομάδα. Φυσικά δεν πρόκειται για παίκτη του Ολυμπιακού. Ούτε καν του ΠΑΟΚ…    

Αυτή η κολόνια με τις αντιπαλότητες για τις κλήσεις των διεθνών στην Εθνική Ομάδα, κρατάει χρόνια. Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος αναρωτήθηκε γιατί την περίοδο που αγωνιζόταν στην ΑΕΚ έπρεπε να τηλεφωνήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να κληθεί στην Εθνική. Ο Λάζαρος στην ίδια συνέντευξη αναρωτήθηκε επίσης γιατί «φαγώθηκε» από την Εθνική όταν πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό;  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μπάχαλο" με Καμαρά, σκάει πρόταση - "Χρυσάφι" σε Φορτούνη - Δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για TOP άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags