Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Μπάχαλο" με Καμαρά, σκάει πρόταση - "Χρυσάφι" σε Φορτούνη - Δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για TOP άσο!
| 2021-05-24 10:00:00

"Μπάχαλο" με Καμαρά, σκάει πρόταση - "Χρυσάφι" σε Φορτούνη - Δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για TOP άσο!

Του Αδέσποτου
"Μπάχαλο" με Καμαρά, σκάει πρόταση - "Χρυσάφι" σε Φορτούνη - Δυσαρέσκεια στο Λιμάνι για TOP άσο!

Η επόμενη κίνηση Αλαφούζου μετά τον κόουτς και τα εκατομμύρια για "Φορτού". Οι ομάδες που "πιέζουν" για τον Έλληνα άσο και πόσα χρήματα ζητάει ο Ολυμπιακός για να ξεκινήσει τις συζητήσεις. Το ταξίδι του Πολ Κουτσολιάκου και το μήνυμα του Καμαρά που προκάλεσε... αναστάτωση. Σούπερ παρασκήνια από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν και την Κυριακή στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

Διαβάστε κάποια από τα παρασκήνια που ακούστηκαν την Κυριακή:

**Ο Πάμπλο Γκαρσία πιστώνεται τη βελτίωση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη, με αποκορύφωμα τη μεγάλη εμφάνισή του στον τελικό Κυπέλλου. Ο Γκαρσία ήταν αυτός που στήριξε τον Πασχαλάκη όταν τσακώθηκε με οπαδούς στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Αντί να τον βγάλει εκτός ομάδας, τον έκανε βασικό και δικαιώνεται για την επιλογή του. Φυσικά ο Γκαρσία αξίζει τα εύσημα και για τον Αμρ Ουάρντα, αφού αυτός ήταν που επέμεινε για την επιστροφή του Αιγύπτιου στην Τούμπα τον περασμένο Γενάρη.

**Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφές με τον Στέφανο Κοτσόλη τιμ μάνατζερ στον Παναθηναϊκό, θέση για την οποία έχει ακουστεί και ο Γιώργος Καραγκούνης. Θα "φάει" τον Καραγκούνη ο Κοτσόλης; Άσχημα νέα για τον... Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, που δήλωσε πρόσφατα ότι θέλει να επιστρέψει στους Πράσινους μαζί με τον "Κάρα".

**Χρήζει ερμηνείας το ποστάρισμά του Μαντί Καμαρά στα social media, που πολλοί εξέλαβαν ως αποχαιρετιστήριο στον Ολυμπιακό, αφού ο Αφρικανός άσος μοίρασε "ευχαριστώ" στους Πειραιώτες. Ο Καμαρά έχει μεγάλη πέραση στην Ιταλία και στη Γαλλία, ενώ δεν αποκλείεται να φτάσουν προτάσεις για την απόκτησή του και από την Αγγλία.

**Ο Πολ Κουτσολιάκος βρίσκεται στην Αθήνα για διακοπές, την ώρα που φουντώνουν οι φήμες για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Κώστα Φορτούνη. Στην Τουρκία γράφουν ότι η ομάδα της Κωνσταντινούπολης έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του Έλληνα άσου και προτίθεται να κάνει πρόταση ύψους 2,5-3 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτησή του. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να φύγει ο Φορτούνης από τον Ολυμπιακό, αφού περνάει καλά στους Πειραιώτες, απολαμβάνει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο ύψους 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως (χωρίς τα μπόνους), ενώ παράλληλα η σύντροφός του είναι επτά μηνών έγκυος.

**Πάντως, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Δεν θεωρώ τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα αυξάνονται τα δημοσιεύματα για τον Φορτούνη από Τουρκία και Σαουδική Αραβία, εκεί όπου δεδομένα αρέσει πολύ ο αρχηγός του Ολυμπιακού. Ο Πολ Κουτσολιάκος είναι πολύ... δυνατός στις τρεις μεγάλες ομάδες της Τουρκίας, ενώ εκτός από τη Μπεσίκτας ο Φορτούνης έχει πέραση και στη Γαλατασαράι. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε προσέγγιση από Τουρκία και το 2018, όταν ο Κουτσολιάκος μετέφερε στον Φορτούνη πρόταση από τη Φενέρμπαχτσε, όμως ο Έλληνας άσος την απέρριψε.

**Τους τελευταίους μήνες, κυρίως μετά τις αναμετρήσεις με την Άρσεναλ, ακούγεται πως υπάρχει μια κάποια δυσαρέσκεια για τον Φορτούνη και πως ο Ολυμπιακός μπορεί να μην το... διαφημίζει, αλλά δεν θα είχε αντίρρηση να γλιτώσει από το "βαρύ" συμβόλαιο του παίκτη σε περίπτωση που έρθει κάποια ικανοποιητική πρόταση. Οι Ερυθρόλευκοι αξιώνουν περίπου 8-10 εκατομμύρια για τον Έλληνα διεθνή, τη στιγμή που η Μπεσίκτας δεν μπορεί να προσφέρει πάνω από 5-6 εκατομμύρια, στην καλύτερη. Είναι δεδομένο ότι Τούρκοι και Άραβες μπορούν να δελεάσουν τον Φορτούνη με ένα υψηλό συμβόλαιο, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για το αν έχουν τη δυνατότητα να καλύψουν τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εξέλιξη - Έρχεται στο Λιμάνι με… 15 εκατ. ευρώ - "Μάχη" Τικίνιο με Λιβάγια και Γιακουμάκη!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags