Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτη εξέλιξη - Έρχεται στο Λιμάνι με… 15 εκατ. ευρώ - "Μάχη" Τικίνιο με Λιβάγια και Γιακουμάκη!
| 2021-05-23 14:30:00

Απίστευτη εξέλιξη - Έρχεται στο Λιμάνι με… 15 εκατ. ευρώ - "Μάχη" Τικίνιο με Λιβάγια και Γιακουμάκη!

Του Αδέσποτου
Απίστευτη εξέλιξη - Έρχεται στο Λιμάνι με… 15 εκατ. ευρώ - "Μάχη" Τικίνιο με Λιβάγια και Γιακουμάκη!

Κορυφαίος άσος θα παίζει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν θα πληρώνει ο Μαρινάκης. Σούπερ παρασκήνιο για τη μεγάλη μεταγραφή που κυνηγούν στον Πειραιά, από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89. Μη χάσετε κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 με 20.00 τους "Αδέσποτους"!

Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν τα επόμενα 24ωρα στη μεταγραφή του Τικίνιο που απασχολεί πολύ έντονα και τον Ολυμπιακό, θετικές ή αρνητικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Βραζιλιάνος επιθετικός αναμένεται να αναχωρήσει άμεσα από την πατρίδα του για να επιστρέψει στην Ευρώπη και οι πιθανότητες να υπογράψει στους πρωταθλητές Ελλάδας είναι αρκετές, αν και πλέον υπάρχει ενδιαφέρον κι από άλλους συλλόγους, όπως για παράδειγμα την Τράμπζονσπορ.

Η εκπομπή όμως του Sportdog.gr στον Alpha 9.89 (κάθε Σάββατο και Κυριακή 18.00 με 20.00) σχολίασε μία… δικαστική διαμάχη που έχει ο Τικίνιο και τα 10 εκατομμύρια ευρώ που περιμένει, ενώ αποκάλυψη και την «κόντρα» του με τους Γιακουμάκη και Λιβάγια!

Αναλυτικά στην εκπομπή του Σαββάτου ειπώθηκε:

** Περιπέτειες έχει ο βασικός μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού. Ο Τικίνιο πήγε στη FIFA και ζητάει 15 εκατομμύρια ευρώ από τους Κινέζους. Λένε οι δικηγόροι του ότι θα δικαιωθεί μέσα στον επόμενο χρόνο και θα του επιδικαστούν όσα χρήματα θα έχουν προκύψει, από την αφαίρεση του συμβολαίου του από την επόμενη ομάδα. Δηλαδή αν υπογράψει για 4.5 εκατομμύριά ευρώ στο Λιμάνι για 3 χρόνια, τότε θα πάρει 10.5 εκατ. ευρώ.

** Στον Ολυμπιακό ελπίζουν και επιμένουν για τον Τικίνιο, παρά το… μπάσιμο της Τράμπζονσπορ. Μάλιστα, αποκαλύπτουμε πως η λίστα των Τούρκων με τους σέντερ φορ περιλαμβάνει τα ονόματα των Τικίνιο, Γιακουμάκη και Μάρκο Λιβάγια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ευθύνη (και) Μαρτίνς το χαμένο Κύπελλο - Ο πρώτος που φεύγει... απόψε - "Φωνάζει" για μεταγραφή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags