Εθνική Ελλάδας: Ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι ένας από τους πιο σταθερούς Έλληνες φορ την τελευταία διετία, με τις εμφανίσεις που κάνει στο εξωτερικό, με τη φανέλα της Βίλεμ. Μάλιστα και ένα γκολ του ίδιου αποδείχθηκε σωτήριο πριν από λίγες ημέρες για να τη διατηρήσει στην κατηγορία.

Τη φετινή χρονιά είχε μάλιστα 14 γκολ και 5 ασίστ σε 37 αγώνες, ωστόσο το γεγονός ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020, κάτι που σημαίνει ότι η Φένλο δεν μπορεί να πουλήσει ακριβά.

Όλα δείχνουν ότι το ποσό που θα ζητήσει θα είναι στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ ως φαβορί δίνεται η Άλκμααρ, η οποία εξέφρασε πριν από λίγες ημέρες έντονο ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει. Φυσικά, η μεταγραφή αυτή θα... αυξήσει και τους λογαριασμούς τραπέζης του Παυλίδη, καθώς το νέο συμβόλαιο που θα υπογράφει, θα είναι σαφέστατα "αναβαθμισμένο".

Υπενθυμίζεται ότι είναι και ο βασικός φορ της Εθνικής Ελλάδος, μιας και μοιράζεται τη θέση αυτή με τον Γιακουμάκη, έχοντας πλέον 3 γκολ σε 12 συμμετοχές.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσα παίρνει ο Γιοβάνοβιτς - Σκάει μεγάλη επιστροφή, διπλό ραντεβού Αλαφούζου - Κλείνει ο Μιλόγεβιτς