Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα είναι ο νέος τεχνικός της Ένωσης
| 2021-05-26 10:00:00

Περίμενε Ολυμπιακό ο Μιλόγεβιτς - Απίστευτος Χιμένεθ πριν την απόλυση - "’Παραμύθια" για Μαρτίνς!

BoxtoBox
Περίμενε Ολυμπιακό ο Μιλόγεβιτς - Απίστευτος Χιμένεθ πριν την απόλυση - "’Παραμύθια" για Μαρτίνς!

"Βολεύτηκε" με την ΑΕΚ, καθώς δεν κατάφερε να πάει στο Λιμάνι, παρότι ανυπομονούσε για την απόλυση του Πέδρο Μαρτίνς. Γιατί ο Μανόλο Χιμένεθ πίστευε πως θα συνεχίσει στην ομάδα της Ένωσης και τι έκανε τις τελευταίες ημέρες; Ποιοι γράφουν... τρέλες για τον κόουτς των Πειραιωτών;
 

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι ο νέος τεχνικός της Ένωσης, καθώς απομένει μόνο η ανακοίνωση για το διετές συμβόλαιό του. Ο Σέρβος θα... αρκεστεί στον κιτρινόμαυρο πάγκο αφού εδώ και χρόνια ήλπιζε να μπορέσει να καθίσει σε ερυθρόλευκο.

Και το ήλπιζε πριν από την εποχή Πέδρο Μαρτίνς αλλά και μετά τον πρώτο δύσκολο χρόνο με τον Πορτογάλο στον οποίο δεν κατακτήθηκε κάποιος τίτλος. Η προσδοκία του Μιλόγεβιτς ωστόσο δεν έγινε πραγματικότητα αφού ο προφέσορ... τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με την εξαιρετική δουλειά που έκανε στον πάγκο του Ολυμπιακού και ο Βλάνταν έμεινε με τη... χαρά.

Με την ίδια... χαρά έμεινε και ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο ίδιος ο Ισπανός φάνηκε να πιστεύει ότι μπορεί να μείνει στον πάγκο της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν αφού, εξάλλου, το άφησε ανοιχτό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης στη συνάντηση - κουβέντα που είχε με τους δημοσιογράφους. Όπως φάνηκε ωστόσο δεν υπήρχε... επιστροφή για τον Χιμένεθ. Ο ίδιος ο Ισπανός κόουτς πάντως λειτουργούσε λες και του χρόνου θα ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ.

Ο... μύθος λέει ότι έστειλε εισηγήσεις / προτάσεις στον Γιάννη Παπαδόπουλο για τις σκέψεις του. Δηλαδή του έστειλε προτάσεις με παίκτες που θεωρούσε ότι πρέπει να φύγουν και άλλους που πρέπει να έρθουν.

Η ισπανική αγορά, σχετικά με παίκτες που ήθελε ο Χιμένεθ να έρθουν, ήταν ο βασικός του στόχος. Το βλέμμα του ήταν εστιασμένο στο ρόστερ της πρώην ομάδας του, της Σαραγόσα. Φαντάζομαι οι εισηγήσεις του πετάχτηκαν στα... σκουπίδια.

ΥΓ: Νομίζω πως αυτό το Μπορντό - Μέντες - Μαρτίνς είναι από τα πολύ δυνατά σενάρια επιστημονικής φαντασίας που έχουν γραφτεί κατά καιρούς. Αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν έχει καμία βάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" Μαρινάκη στο Λιμάνι! Υπέρβαση με τον "Μέσι" στον Ολυμπιακό - Θα τον αποθεώσουν οι οπαδοί

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags