Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Η ΒΟΜΒΑ του καλοκαιριού στο Sportdog - ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιβεβαίωση για την επιστροφή Λουτσέσκου!
| 2021-05-26 17:09:00

Η ΒΟΜΒΑ του καλοκαιριού στο Sportdog - ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιβεβαίωση για την επιστροφή Λουτσέσκου!

Η ΒΟΜΒΑ του καλοκαιριού στο Sportdog - ΤΕΡΑΣΤΙΑ επιβεβαίωση για την επιστροφή Λουτσέσκου!

Η μεγάλη αποκάλυψη του Ευάγγελου Μίχου για τη συμφωνία του Ρουμάνου προπονητή με τον ΠΑΟΚ και το... χρυσό συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ιβάν Σαββίδης. Το διαβάσετε ΠΡΩΤΟΙ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο sportdog.gr το μεσημέρι της Τρίτης.

ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "ΒΟΜΒΑ: Ο Ιβάν έκλεισε Λουτσέσκου με 1.850.000 - Πότε ανακοινώνεται από ΠΑΟΚ - ΟΛΟ το παρασκήνιο". Αυτό ήταν το πρώτο θέμα του Sportdog.gr, με την υπογραφή του Ευάγγελου Μίχου, πριν από 24 ώρες.

Το Sportdog.gr ήταν το πρώτο Μέσο στην Ελλάδα που μετέφερε αποκλειστικά την είδηση για το διαζύγιο με τον Πάμπλο Γκαρσία και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Τούμπα. Το θέμα διαψεύστηκε από την ΠΑΕ, ενώ τα περισσότερα Μέσα που το αναπαρήγαγαν ώρες αργότερα, έκαναν αναφορά σε ρουμανικά ΜΜΕ και όχι στον "σκύλο".

Σημασία έχει όμως ότι την είδηση τη διαβάσατε πρώτοι, έγκυρα και αποκλειστικά εδώ, όπου βγαίνουν οι μεγαλύτερες ειδήσεις. Ο Ευάγγελος Μίχος βέβαια, δεν σας μετέφερε μόνο την οριστική συμφωνία με τον Ραζβάν, αλλά και τα χρήματα του deal.

"O Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη μιλήσει και συμφωνήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, δίνοντας του...γη και ύδωρ. Συγκεκριμένα, ετήσιες αποδοχές 1.850.000 ευρώ για τον ίδιο και το πολυμελές του τημ, καθιστώντας τον τον πλέον ακριβοπληρωμένο κόουτς στην Ελλάδα (ο Μαρτίνς μαζί με τα μΠόνους φτάνει τα 1,8 εκατ. ευρώ)!", σημείωνε το αποκλειστικό ρεπορτάζ.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags