Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: ΒΟΜΒΑ: Ο Ιβάν έκλεισε Λουτσέσκου με 1.850.000 - Πότε ανακοινώνεται από ΠΑΟΚ - ΟΛΟ το παρασκήνιο!
| 2021-05-25 15:59:00

ΒΟΜΒΑ: Ο Ιβάν έκλεισε Λουτσέσκου με 1.850.000 - Πότε ανακοινώνεται από ΠΑΟΚ - ΟΛΟ το παρασκήνιο!

του Ευάγγελου Μίχου
ΒΟΜΒΑ: Ο Ιβάν έκλεισε Λουτσέσκου με 1.850.000 - Πότε ανακοινώνεται από ΠΑΟΚ - ΟΛΟ το παρασκήνιο!

Τρομερές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη να τα φέρνει όλα τούμπα και να δίνει... ΤΡΕΛΑ λεφτά για να γυρίσει πίσω τον Ρουμάνο προπονητή. Πώς έκλεισε το μεγάλο deal, με πόσα χρήματα και γιατί δεν πήγε τελικά στην Ιταλία. ΜΕΓΑΛΗ αποκάλυψη στο Sportdog.gr από τον Ευάγγελο Μίχο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου εδώ και ένα μήνα περίμενε πρόταση από ιταλική ομάδα, η οποία από ότι  φαίνεται - παρότι τελείωσε το πρωτάθλημα της Serie A' - δεν θα φτάσει στο μέιλ του. Για αυτό άλλωστε είχε "παγώσει" και την προσφορά της ΑΕΚ, όπως παραδέχτηκε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που σύμφωνα με τα ρεπορτάζ έφτασε το 1,3 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατάφερε στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας να πάρει την πρώτη του κούπα ως προπονητής της πρώτης ομάδας, αλλά η επιτυχία του αυτή και παρότι έχει συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο, δενστάθηκαν αρκετά από την επόμενη κιόλας ημέρα των πανηγυρισμών, να "σφραγίσουν" την παραμονή του στον "ασπρόμαυρο" πάγκο.

Σύμφωνα με αυτά που διαρρέουν στην Ρουμανία το τελευταίο 48ωρο, ο Λουτσέσκου ΘΑ περίμενε ως την Πέμπτη/Παρασκευή να του σκάσει... ιταλική πρόταση και μετά ΘΑ εξέταζε τις άλλες προοπτικές που έχει (απο Ελλάδα, Τουρκία, Ασία κλπ). Σύμφωνα πάλι με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, ο Πάμπλο Γκαρσία περίμενε την επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη για να ξεκαθαρίσει η συνέχιση της συνεργασίας τους ενώ εμφανιζόταν να έχει και σαφέστατο προβάδισμα.

Η στήλη όμως, έχει διαφορετική πληροφόρηση κι από διαφορετικές πηγές και ρίχνει ΣΉΜΕΡΑ την... βόμβα: ο Ιβάν Σαββίδης έχει ήδη μιλήσει και συμφωνήσει με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, για την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, δίνοντας του...γη και ύδωρ. Συγκεκριμένα, ετήσιες αποδοχές 1.850.000 ευρώ για τον ίδιο και το πολυμελές του τημ, καθιστώντας τον τον πλέον ακριβοπληρωμένο κόουτς στην Ελλάδα (ο Μαρτίνς μαζί με τα μΠόνους φτάνει τα 1,8 εκατ. ευρώ)!

Σύμφωνα με την πηγή μας η ανακοίνωση για Λουτσέσκου θα γίνει την Παρασκευή ή το Σάββατο. Να διευκρινήσουμε βέβαια πως κι από τον ΠΑΟΚ αλλά και από την πλευρά Λουτσέσκου δεν το επιβεβαίωσαν, το αντίθετο μάλιστα! Η δική μας ενημέρωση πάντως είναι πως ο Λουτσέσκου έχει ουσιαστικά κλείσει από την προηγούμενη εβδομάδα, πριν από τον Τελικό του Κυπέλλου, κάτι που είχε διαρρεύσει στον Οργανισμό ακόμη και σε παίκτες. Απλά είχε ζητήσει μια μικρή προθεσμία λόγω...Ιταλίας!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι πρώτες δύο μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - "Μαχαίρι" 50% - Γι’ αυτόν πληρώνει ο Σαββίδης, ζητούν 4 μύρια!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags