Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Οι πρώτες δύο μεταγραφές - "Μαχαίρι" 50% - Γι’ αυτόν πληρώνει ο Σαββίδης, ζητούν 4 μύρια!
| 2021-05-24 20:06:00

Οι πρώτες δύο μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - "Μαχαίρι" 50% - Γι’ αυτόν πληρώνει ο Σαββίδης, ζητούν 4 μύρια!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Οι πρώτες δύο μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - "Μαχαίρι" 50% - Γι’ αυτόν πληρώνει ο Σαββίδης, ζητούν 4 μύρια!

Οι δύο πολύ δυνατές μεταγραφές και τα μεγάλα "αγκάθια" ενόψει καλοκαιριού. Ο Δικέφαλος προχωράει ήδη τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν και άμεσα θα ξεκινήσει τις συζητήσεις για δύο βασικότατους ποδοσφαιριστές. Τι συμβαίνει στο οικονομικό κομμάτι, ποιο το πρόβλημα.

Ο ΠΑΟΚ είναι ο Κυπελλούχος Ελλάδος για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 και ήδη έχει ξεκινήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός της επόμενης ημέρας. Εξάλλου, οι εκκρεμότητες είναι αρκετές και αφορούν καίριες θέσεις για το ασπρόμαυρο ρόστερ.

Δύο από τις μεγαλύτερες εκκρεμότητες είναι αυτές των Μπάμπα και Κριμέντσικ, δύο παικτών που ήρθαν μεσούσης της χρονιάς ως δανεικοί από Τσέλσι και Κλαμπ Μπριζ. Όσον αφορά την περίπτωση του πρώτου υπάρχει θέληση από τους διοικούντες του συλλόγου για να πειστεί και να παραμείνει στο κλαμπ, ωστόσο το μεγαλύτερο αγκάθι για τον συγκεκριμένο παίκτη δεν είναι τα... χρήματα που θα θέλει να λάβει η Τσέλσι, αλλά τα χρήματα που θα πρέπει να λάβει ο ίδιος ο παίκτης, μιας και το συμβόλαιό του ανέρχεται στα 1.8 εκατ. ευρώ. Χρήματα που αποτρέπουν μια ομάδα της Σούπερ Λιγκ να τα δαπανήσει για ένα αριστερό μπακ! Κοινώς, θα πρέπει να ρίξει τουλάχιστον κατά 50% τις απολαβές του, μιας και περνάει καλά στη Θεσσαλονίκη και έκανε φέτος ένα καλό restart.

Πηγαίνοντας στον μεγάλο πρωταγωνιστή του τελικού, τον Κριμέντσικ, όλα έμοιαζαν σχετικά οριακά για το εάν θα κινηθεί ή όχι ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του. Παρόλα αυτά ο Τσέχος φορ με το γκολ του τα άλλαξε όλα και είναι δεδομένο πως οι κυπελλούχοι Ελλάδος θα κινηθούν για τη μεταγραφή του. Σε αυτή την περίπτωση το... αγκάθι προκύπτει στα χρήματα που θα ζητήσει η Κλαμπ Μπριζ, μιας και οι Βέλγοι φαίνεται να αξιώνουν 4 εκατ. ευρώ, χρήματα που δεν υπάρχει περίπτωση να προσφέρει ο ΠΑΟΚ. Εάν λογικευτούν οι Βέλγοι τότε η ομάδα του Γκαρσία θα γίνει το φαβορί για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάγκικο Κύπελλο για ΠΑΟΚ - Το… καλό νίκησε το κακό - Τί παικτάρα είσαι, "άρρωστο" αυτό που έκανε!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags