Facebook Pixel Πήγε για τρελό χουνέρι ο Ιβάν σε Μαρινάκη - Ήταν έτοιμος να ρίξει... βόμβα με προπονητή
| 2021-05-26 19:24:00

Πήγε για τρελό χουνέρι ο Ιβάν σε Μαρινάκη - Ήταν έτοιμος να ρίξει... βόμβα με προπονητή

Sportdog Team
Πήγε για τρελό χουνέρι ο Ιβάν σε Μαρινάκη - Ήταν έτοιμος να ρίξει... βόμβα με προπονητή

Ο μεγαλομέτοχος του "δικεφάλου του Βορρά" είχε βάλει στόχο να αλλάξει το επίπεδο στον πάγκο της ομάδας και μάλιστα ήταν έτοιμος να ενεργοποιήσει μια... βόμβα που θα έκανε τεράστιο κρότο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προκαλούσε μια τεράστια επικοινωνιακή ήττα στον Ολυμπιακό 

ΠΑΟΚ - Ερνέστο Βαλβέρδε: "Βόμβα" έριξε ο Κώστας Ορφανός με όσα είπε στο Metropolis 95.5 και την επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο της ομάδας. Συγκεκριμένα επιβεβαίωσε ότι οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη είχαν ασχοληθεί και με την περίπτωση του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, σε μια φήμη που όταν ακούστηκε είχε προκαλέσει... πάταγο.

"Υπήρξε και άλλη συζήτηση για προπονητή και για ένα άλλο πρόσωπο, αυτό το ήξερε και ο Πάμπλο. Δεν ήταν μόνο φημολογία, αλλά συζήτηση για Βαλβέρδε. Η λύση του Λουτσέσκου όμως ήταν η μόνη που θα μπορούσε να μη δημιουργήσει τους όποιους τριγμούς μετά την απομάκρυνση του Πάμπλο από την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και όχι από την οικογένεια το ΠΑΟΚ. Ο κ. Σαββίδης πήρε μια γρήγορη απόφαση έχοντας συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του. Ο Λουτσέσκου ήταν η μόνη επιλογή για να φύγει ο Γκαρσία, ο οποίος μπορεί να δουλέψει στην δεύτερη ομάδα και να συνεχίσει να προσφέρει σημαντικό έργο", είπε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ο Κώστας Ορφανός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags