Facebook Pixel European Super League: Η ESL είναι εδώ! Ανακοίνωση κατά της UEFA από Μπάρτσα, Ρεάλ και Γιουβέντους
| 2021-05-26 20:40:00

Η ESL είναι εδώ! Ανακοίνωση κατά της UEFA από Μπάρτσα, Ρεάλ και Γιουβέντους

Sportdog Team
Η ESL είναι εδώ! Ανακοίνωση κατά της UEFA από Μπάρτσα, Ρεάλ και Γιουβέντους

Μόνο περασμένα ξεχασμένα φαίνεται να μην είναι τα όσο έγιναν πριν λίγο καιρό με την κόντρα των συλλόγων που προσπάθησαν να δημιουργήσουν την European Super League και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ποδοσφαίρου, με τους τρεις κύριους εκφραστές την νέας... τάσης στο άθλημα να βγάζουν μια αιχμηρή ανακοίνωση

European Super League: Σε κοινή ανακοίνωση κατά της UEFA προχώρησαν Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ως απάντηση στην προσπάθεια της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας να ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος τους. Το απόγευμα της Τετάρτης (26/5) οι τρεις τόνισαν ότι η κίνηση αυτή είναι "ξεκάθαρη παραβίαση της απόφασης των δικαστηρίων", ενώ κάνουν λόγο για "καθαρή δήλωση προειδοποίησης της UEFA να μην προχωρήσει σε οποιαδήποτε ενέργεια που μπορεί να οδηγήσει σε τιμωρία των ιδρυτικών συλλόγων της ESL, όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οι νομικές διαδικασίες".

Παράλληλα αναφέρουν ότι μια πειθαρχική διαδικασία εναντίον τους "είναι ακατανόητη και ευθεία επίθεση ενάντια στη νομοθεσία, που εμείς, ως πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχουμε δημοκρατικά δημιουργήσει, ενώ συνιστά έλλειψη σεβασμού προς την αρχή των ίδιων των δικαστηρίων". Οι τρεις από τους βασικούς δημιουργούς της European Super League τονίζουν ότι θέλουν διάλογο για να γίνει πιο μοντέρνο το ποδόσφαιρο μιλώντας για "μονοπώλιο της UEFA", ενώ κλείνουν λέγοντας "Είτε αναμορφώνουμε το ποδόσφαιρο είτε θα πρέπει να παρακολουθήσουμε την αναπόφευκτη πτώση του".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags