Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Super deal για την παραχώρηση του Πινακά!
| 2021-05-28 10:14:00

Αυτή είναι η "χρυσή" συμφωνία του Μαρινάκη με Κούγια - Απίθανα λεφτά - Ούτε... ο Μπέος με Δουβίκα!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτή είναι η "χρυσή" συμφωνία του Μαρινάκη με Κούγια - Απίθανα λεφτά - Ούτε... ο Μπέος με Δουβίκα!

Η... υποχρέωση του Μαρτίνς και το νούμερο που ξεφεύγει από Ελλάδα. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην πρώτη μεταγραφή και οι λεπτομέρειες που κυκλοφόρησαν για την οικονομική συμφωνία, προκαλούν... ίλιγγο. Ούτε ο Αχιλλέας Μπέος τέτοια συμφωνία!
 

Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Το... σίριαλ με τον Δημήτρη Πινακά καλά κρατεί. Δημοσιεύματα παρουσίασαν τον παίκτη ως κλεισμένο από τον Ολυμπιακό, προκαλώντας την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία διέψευσε τις εν λόγω πληροφορίες και διεμήνυσε πως ο νεαρός επιθετικός να πρόκειται να πωληθεί με λιγότερα από 2.000.000 ευρώ.

Παρ' όλα αυτά, η πιάτσα "βουίζει" ότι οι Πειραιώτες προχωρούν την υπόθεση και παρά το προσωρινό "πάγωμα" των εξελίξεων, δεν θα αργήσει να βρεθεί η φόρμουλα ώστε ο Πινακάς να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται να επιθυμούν σφόδρα την απόκτηση του 19χρονου επιθετικού, καθώς πιστεύουν ότι έχει όλο τα προσόντα για να πρωταγωνιστήσει σε υψηλό επίπεδο, φυσικά με την προϋπόθεση ότι θα "ρίξει" την ανάλογη δουλειά. Άλλωστε, τα τελευταία χρόνια, και ειδικά επί Πέδρο Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός συνηθίζει να αποκτά, να βελτιώνει και να αναδεικνύει νεαρούς παίκτες. Με τον τρόπο αυτό "εκτοξεύτηκε' η αξία του Καμαρά, του Μπουχαλάκη, του Μανωλά και αρκετών ακόμη ποδοσφαιριστών.

Τί γίνεται όμως με το οικονομικό κομμάτι της υπόθεσης, από τη στιγμή που η Λάρισα δεν δείχνει διατεθειμένη να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της; Άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις επισημαίνουν ότι η μεταγραφή θα γίνει και μάλιστα θα είναι ιδιαιτέρως δαπανηρή για τον Ολυμπιακό!

Το 2018 οι πρωταθλητές Ελλάδας επένδυσαν σε έναν ακόμα Έλληνα παίκτη της ΑΕΛ, τον Γιάννη Μασούρα, πληρώνοντας στους "βυσσινί" περίπου 1.500.000 ευρώ. Σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός τα βρει με την ομάδα του Αλέξη Κούγια, το ποσό που θα δοθεί για τον Πινακά λέγεται ότι θα ξεπεράσει αισθητά το αντίστοιχο για τον Μασούρα.

Πρόκειται σίγουρα για ένα νούμερο πολύ μεγάλο, ειδικά αν αναλογιστούμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που έπαιζε λίγο το τελευταίο διάστημα, σε μία ομάδα που υποβιβάστηκε. Στην αντίπερα όχθη, ο Τάσος Δουβίκας που έκανε... όργια, πουλήθηκε από τον Βόλο του Αχιλλέα Μπέου στην Ουτρέχτη με 1.350.000 εκατ. ευρώ και από αυτά, περίπου 700.000 πήγαν στον Αστέρα Τρίπολης που είχε ποσοστό μεταπώλησης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: Πέφτουν οι υπογραφές με Ολυμπιακό - Θα σκίσει τα αντίπαλα δίχτυα - Κλεισμένος ο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags