Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Χτυπάει στα... ίσια τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Ρίχνει 20 εκατ. ευρώ - Οι πρώτες μεταγραφές
| 2021-05-28 16:22:00

Χτυπάει στα... ίσια τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Ρίχνει 20 εκατ. ευρώ - Οι πρώτες μεταγραφές

Sportdog Team
Χτυπάει στα... ίσια τον Ολυμπιακό ο Σαββίδης - Ρίχνει 20 εκατ. ευρώ - Οι πρώτες μεταγραφές

Τα λάθη-κυρίως-της τελευταίας διετίας πρέπει να αποφευχθούν αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή.  Πάντως, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το συγκεκριμένο ποσό αφορά στο σύνολο του μπάτζετ, κάτι που βέβαια είναι το πιθανότερο. 

ΠΑΟΚ - Ιβάν Σαββίδης: Εχουν γίνει ήδη συζητήσεις μεταξύ Σαββίδη και Λουτσέσκου για τον σχεδιασμό της νέας ομάδας και σύμφωνα με όσα έχει πληροφορηθεί η στήλη, ο ομογενής επιχειρηματίας έδειξε και στην πράξη αυτό που ανέφερε ως υπόσχεση προχθές στην γραπτή δήλωσή του ότι θέλει τον ΠΑΟΚ στην ελίτ της Ευρώπης.

Στον Ρουμάνο τεχνικό έκανε λόγο για ένα ποσό περίπου 20 εκατομμυρίων που θα έχει στην διάθεσή του να χτίσει την ομάδα φέρνοντας παίκτες της επιλογής του. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν το συγκεκριμένο ποσό αφορά στο σύνολο του μπάτζετ, κάτι που βέβαια είναι το πιθανότερο.

Σε κάθε περίπτωση δείχνει την διάθεση του Σαββίδη να ενισχύσει την ομάδα σε τέτοια βαθμό που να είναι πραγματικά ανταγωνιστική για τον τίτλο. Φυσικά, αυτό δημιουργεί και την υποχρέωση οι επιλογές να είναι απόλυτα εύστοχες και να μην σπαταληθούν χρήματα σε παίκτες που δεν μπορούν να ανεβάσουν πραγματικά το επίπεδο του ΠΑΟΚ.

Τα λάθη-κυρίως-της τελευταίας διετίας πρέπει να αποφευχθούν αν ο ΠΑΟΚ θέλει να αναρριχηθεί και πάλι στην κορυφή.

Πηγή: metrosport.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags